Ki hiányzik?Wilbur Walsh uram.Már itt is van.Csak nyugodtan Walsh előttünk az egész nap...
Köszönöm uram.HELYEDREEEEEEEE!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SReV-nX2Ygo
Aki ezeket nézte biztos szép gyerekkoruk volt most is jó érzéssel gondolnak vissza erre az időre.
Ez a két ember gondolta volna mikor ezeket a filmeket csinálták meg a rendező producer hogy ezek a filmek kasszasikerek lesznek?
Hogy tudtak ilyen filmeket csinálni ami ennyi idő után is olyan ha valaki meglátja eszébe jut minden ami gyerekkorukban volt és mellé a film is leköti az embereket még ha százszor is látta valaki.
Azèrt ez egy folyamat volt nem csak együtt szerepelt Hill meg Spencer.Itthon rendkivül nèpszerűek ès minden együtt volt.Az olasz filmipar akkori elmebaja,2 zseniális karakter,a szuper filmzene stb...
De a fennt említett film-Bűnvadászok-
-Helló! Szép város,igaz?
-De milyen szép!
-Még hogy város.Egy nagy vécécsésze.
-Az úr azt mondja,hogy egy vécécsésze.
-Nem jó a hasonlat.A mai vécécsészék az ipar remekművei,amit a városról sajnos nem lehet elmondani.
-Lehet,hogy remekművek,de hol marad az élvezet?
Amit a természet parancsának engedelmeskedve érzünk,napnyugtakor mondjuk a patak parton.
-Nézd,változnak az idők.Nekem semmi bajom a mai vécécsészékkel.Hát önnek uram?
-A vécékkel semmi,csak ilyen ganajtúrókkal,mint ami ti vagytok.
-Felettébb durva és antiszociális.
(Hátrébb lépnek és kinyomja a palack felét)
-Mi ez? Tartósított hegyilevegő?
-Belépő a kormányzósági épületbe.
-És mit csinász te ott, takarítasz??
-Nem, én vagyok a kormányzó.
- Hallod, ez a brokkoli a kormányzó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!