HErBY milyen videós?

29
Az anyja pasija miótacsaládtag? Na mindegy. Egy hulladék 50-es fazon.

tényleg azt írta az egyik válaszoló, hogy Herby kreatív, aztán még le is prolizott másokat? :D Az igen. Aztán még picsog is, mert lepontozták :D
Köszönjük, hogy demonstráltad is, milyenek a Herby-rajongók!
Nekem különösebb problémám nincs vele, de Herbynél tipikusabb proli nincs: egy alapszükségleteknek élő buta ember, aki lenéz mindenkit, mert annyira buta, hogy a saját képességeivel sincs tisztában.
A kreativitása miben nyilvánul meg?

Ügye azt tudod, hogy nem az ő háza!? Anyukájáé. Mindegy is.
És mit lehet tőle tanulni? Ivászatot? Ha kap egy kis pénzt egyből elkölti valami hülyeségre. Semmi tartalom nincs a csatornán. Semmi színvonal. Abba igazat adok, hogy nem játssza meg magát. Viszont nagyon nem jó példa a fiataloknak!!!!

Régen jó volt mert egy nyaralásom miatt nagyon megszerettem a panel lakásokat és szimpi volt a panelpatkány énje. Mikor fiatalabb voltam gyakran néztem. Úgymond "nokedli" nézőként. XD
Aztán mostanra hiányzik a régi oldala. Legalábbis kíváncsibb lennék a régi videóira. Székesfehérváron egy kisebb panelban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!