Herby-nél van unalmasabb videós?
Figyelt kérdés
Már le is iratkoztam róla mert a semmit mondó vlogjai már kiborítanak meg már 2 hete semmi mást nem mond csak a cicáka., semmi bajoma cicákkal de unalmas már hallagatni.#vlogger #herbym youtube
2019. jún. 10. 16:43
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem az elmúlt években felkapott influencer kislányok kisfiúk csatornái valami borzalmas érdektelenek. Nem is értem ki nézi ezeket.
3/11 anonim válasza:
ki nézi?? át a sok érdektelen akinek ez elég és sajna vannak elég sokan.
4/11 anonim válasza:
" kiborítanak meg már 2 hete semmi mást nem mond csak a cicáka., semmi bajoma cicákkal de unalmas már hallagatni."
Holnap lesz nyelvtanóra a suliban? Próbálj meg egyszer figyelni és ne szemetet nézzél az interneten egész nap! Azzal mi is jól járunk mert nem kell az iskolás hülye gyerekek kérdéseit olvasnunk.
5/11 anonim válasza:
Herby mindig is a semmitmondó, üres hétköznapjait osztotta meg, akkor nem értem hogy hogy csak most untad meg. Valószínű nem régóta követed. Nem mintha csodálkoznék azon hogy az egész embert a yt-s "munkájával" együtt miért tartja bárki is monotonnak. Ez egy full átlagember full érdektelen és fekete-fehér élete. Azt tudja videón keresztül átadni ami ebben a faék egyszerű herby féle világban történik vele. Nagyjábból semmit. Eligénytelenedett és vele egyszintű réteg meg mindig is volt és lesz is akit ez érdekel és követni fogja.
6/11 anonim válasza:
Van. Webdriver Torso
7/11 anonim válasza:
Azért manapság a videóinak csak 1-2000 fős megtekintése van, ami azt jelenti, hogy kb. ezren követik, a többiek meg arra tévednek.
1-2 napig ténylg érdekes is, amit csinál, de egy hétnél tovább nem lehet nála maradni, mert se tematikája, se ötlete nincs a videóinak.
8/11 anonim válasza:
okkay. De legalább a webdriver torso hasznos mivel az ellenőrzi a yt-re feltöltött videókat. Ez a herbynek nevezett igénytelen csíra nem hogy hasznosnak nem hasznos hanem inkább csak káros.
9/11 anonim válasza:
Vká Vlog, Ádám Mobil, Turbo Titan. És ehhez hasonló trash videósok.
10/11 anonim válasza:
Az előbb említett videósok pont hogy izgalmasabbak. Amúgy meg Herby is trash.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!