Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan legyek nagy gameplay...

Hogyan legyek nagy gameplay streames videós?

Figyelt kérdés
Szeretnék pénzt is keresni vele, de a hírnév se lenen utolsó szempont. Valami ötlet?

2018. aug. 7. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Elemezd ki miért nézik sokan a nagy streamereket és hogyan kezdték. Konzolvilág Ricsi egy remek példa az erős startra, bár nem nagyon reprodukálható.
2018. aug. 7. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Először is legyél atom kocka és mestere a kiszemelt játékoknak. Utána pedig tudd előadni úgy a triviális dolgokat, mintha csak te tudnád, hogy azt így kell csinálni, mintha te találtad fel. A helyedben inkább a tanulásra fordítanék ennyi időt, nem a játékra.
2018. aug. 7. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
fuh, lehet már késő de inkább tanulj keményen.
2018. aug. 7. 22:43
 4/8 A kérdező kommentje:
én az ilyesmiben látom a jövőt. Egyre többen csinálják és van aki meg is él belőle nem is rosszul. Szerintem ér annyit mint a gyárban melózni reggeltől estig minimálbérért. Külföldön ezt amúgy sokkal inkább elismerik mint munkát, pénzszerző tevékenységet, nálunk sajnos komoly lemaradások vannak e téren is, pedig durva, hogy ma egy streamer könnyen össze szedhet annyit havonta mint egy átlag ember kemény munkával, és ez sokakat zavar, de szerintem ez valahol jó dolog is, mert ez is azt mutatja, hogy a világ fejlődik és egyre több új lehetőség van a kitörésre bárkinek.
2018. aug. 7. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Erre "születni kell", nem mindenki tud több órán keresztül megállás nélkül hülyeségeket beszélni.

Ha a pénz az elsődleges szempont, annak semmi értelme, érződni fog a videóidban, hogy csak erőltetett az egész.

2018. aug. 8. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha még középiskolába jársz akkor csinálj egy erős érettségit valami emelttel és szedj össze egy nyelvtudást amit a mindennapokban is használsz. Nem kell mindenkinek egyetemre járnia, de azért jó ha ott a lehetőség ha X év után meggondolod magad. Ha nincs kedved továbbtanulni akkor elmész dolgozni és hobbiként tolod a videógyártást aztán ha összejönnek a dolgok felmondasz. B és C terv illetve valami biztonsági háló nélkül beleugrani az internet világába felelőtlenség.

Ha nem akarsz évekig hobbiszinten videózni akkor bizony kell tőke, hogy colab videókat csinálj, reklámokat bérelj, nyereményjátékokat szervez. Kéne neked kamera, mikrofon, világítástechnika meg egy combosabb gép. Olvasnod kéne a google(a cég!) örökké változó algoritmusairól meg hogyan építs fel egy brandet a közösségimédiákkal.

Illetve legalább két tulajdonság legyen igaz rád:

Gazdag, Hardcore Gamer, Profi Játékos, Extrovertált Mintapéldány, Modell Alkat, Analitikus Gondolkodás.

Nyílván nem kell óramű pontosággal megtervezni mindent és nulladik naptól rendelkezni mindenféle felszereléssel, sok dolgot írtam (és hagytam ki) ami egyértelmű ha már ott tartasz, viszont szerettem volna felvázolni, nem feltétlen olyan egyszerű befutni mint elsőre gondolná az ember.

Aztán ne felejts el adózni és valami pénzügyi tanácsadót keríteni ha összejönne az álmod :)

2018. aug. 8. 01:06
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Köszi a tanácsokat, igyekszem legalább néhányat megfogadni közülük.:)

Amúgy erről az adózás témáról sem tudok sokat. Az ilyen bevételek után egyáltalán hogyan kell adózni? Mert egyéni vállalkozóit biztos nem fogok kiváltani havi 50 ezer forintért:), egyáltalán mi után kellene adóznom a nézettség után vagy a bevétel után? Amúgy nekem van Németországban is bankszámlám, mivel kettős állampolgár vagyok, így nem is biztos, hogy magyar bank számlára jönne az bevételem.

2018. aug. 8. 01:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ehh. Majd akkor foglalkozz az adózással ha pénzt is keresel vele. Nem elkedvtelenítésből mondom, de az nem most lesz, nézd meg hogy mikori a legrégebbi videója bármelyik videósnak akit nézel, na, annyi időt legalább bele kell ölnöd hogy oda juss ahova szerinted pár hónap múlva jutnál. Ha könnyű munkával akarsz pénzt keresni akkor lottózz, vagy bankot rabolj, sosem volt és nem is lesz biztos recept erre. Akkor van értelme ilyesminek nekiállni ha azért akarod csinálni hogy csináld, ha bármilyen formában anyagi hasznot vársz tőle akkor garantáltan csalódni fogsz - említetted, hogy egy streamer könnyűszerrel megkeresi a többszörését a gyári melósnak, hatalmas tévedés, egy népszerű streamer keresi meg, a legtöbben évekig 2-4 embernek streamelnek, ha egyáltalán nézik őket annyian.
2018. aug. 8. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!