Burján Szafi és Burján Zsombor elváltak?
A táplálkozástudományba szerintem nem érdemes belemennünk, mert jóval több annál, hogy a gyümölcs rossz, a szénhidrátszegény étrend meg jó. Hagyjuk meg ezt a szakembereknek (nem a Schobert-féle bagázsnak, mert kb. ők tartanak itt!).
Mutasd már meg légy szíves azt a képet, ahol Szafi pucsít fürdőruhában, mert én követem már egy ideje, de pucsítós képet még nem láttam róla. A fürdőruhás kép pedig nem tudom, miért ördögtől való, de persze lehet, hogy a te értékrendedbe ez nem fér bele.
Ezen kívül, tetszik-nem tetszik, neki a teste az egyik legnagyobb reklámja. Ha bő pulóverekben járkálna, akkor meg az lenne a baj és hiteltelennek neveznétek.
Egyből jön a szemelyeskedes ha nem tudsz érvelni. Szánalmas. Csak 80 kilós nő lehet szerinted aki ilyet ír? "Irigy"?
Mellefogtal,sportolok 20 éve 😀 és Schobert fan sem vagyok.Egyik szélsőséges táplálkozási trendet sem követem ami bűzlik a marketingtol.Optimálisan etkezem és nem szedek semmi plussz cuccot sem, mielőtt jön a szteroidozas és feherjezes...
Igen majd kínos a gyerekenek lesz mikor anyuci képére rejszol az osztálytársa.Nem kell pucsitani se, de 40 évesen teleokadja az oldalát vele mert neki lelkizni támad kedve. Ezekhez a Buddha gondolatokhoz tájképet szoktak tenni. A táplálkozása egy kettes cukrosnak ami nőknél nepbetegseg kis hazánkban az elég káros. Amúgy, mintha a mellei szilikonok lennének😀
Szafi osztja az észt instán a párkapcsolatról, a gyerekvállalásról, stb.
Ne is haragudjon a világ, de ő hol egészséges? Nem tud gyereket kihordani, nem tudott együtt maradni a férjével, akiről mindig úgy beszélt, hogy megevett az irigység, aztán tessék, csak egy kirakatvilág az övé is. Nagy csalódás.
Én úgy sejtettem meg a válást, hogy Szafi egyszer azt írta, hogy a kisfiú "édesapja". Akkor már régóta nem volt közös fotó Zsomborral. Aztán egyszer csak elmondta, hogy elváltak.
Szerintem is ráunt a koplalásra a férje, és egy időben ilyen-olyan pasikkal volt Szafi mindig, szerintem akár meg is csalta a férjét. A kékéletmódos gyerekkel is sokat volt.
De amúgy szerintem Zsombornak köszönheti Szafi, hogy egy ilyen cége lett. Kétlem, hogy ő maga találná ki a lisztarányokat, biztos ehhez is van segítsége.
Elég spirituális vagyok, de a sok magasztos gondolatát nem mindig értem.
Számomra az sem derült ki, hogy miért nincs saját gyereke. Mintha olyat is írt volna, hogy ő amúgy ki tud hordani egy gyereket. Múltkor a meddőségről írt. Hogy az sem véletlen és sokan szembemennek a természettel. Jó, neki nem lombikos a gyerek, de mégsem a sajátja.
Valamelyik válaszadó írta, hogy nézzük meg az üzletpolitikáját. Ez alatt mit értettél?
Igen, elváltak.
A többieknek meg akik itt fröcsögnek rossz indulattól feldúlva, azoknak üzenem, Safi nem roma, az, hogy a házasságuk nem működött azért meg nem kell megkövezni! Miért lenne huzatos? Azért mert a vállalkozása pénzről szól? Hiszen minden ember azért csinál vállalkozást, hogy jól éljen több, kevesebb sikerrel. Azért mert neki sikerült attól meg nen kell utálni... nézzezek már magatokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!