Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hajszolják túl magukat...

Miért hajszolják túl magukat a k-popperek?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy idolok és a tökéletességre törekszenek, de azért ez már több a soknál szerintem.

Most Sugát tudom példának előhozni, mert eléggé kezdő vagyok a k-popban: tehát Suga úgy viselkedett az egyik koncerten (talán tavaly), mintha meg sem sérült volna és meg sem állt a koncert végéig. Senkit sem érdekelte, (a rajongók észre sem vették) hogy mennyire fájt neki a lába, de ha jól hiszem, ő sem senkinek erről. Persze vannak ettől súlyosabb esetek, pl amikor el is ájulnak a színpad közepén, de kb 5-10 perc után visszaküldik. Gondolom rengeteg más dolog is előfordulhat, nem tudom, hogy hogyan bírják sokáig végig csinálni ezt a karriert.

2020. aug. 31. 07:32
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
14%
😂😂😂 na jó már mindent értek. Egy 14 éves frusztrált kis meleg srác vagy. :D úgy írsz, mint egy kislány csillagom. Miért is válaszoltam eddig? Es most jon a rendkívül intelligens emberkék kedvenc kifejezése a “szánalmas vagy”. :D ne faradj tovább drága, en offolom ezt a kérdést, nagyon fárasztó vagy.
2020. szept. 3. 17:07
 32/34 A kérdező kommentje:
Mindenkinek hozok egy levendula teát.
2020. szept. 3. 17:26
 33/34 anonim ***** válasza:
76%

31 tényleg szánni való vagy legalább is a viselkedésed... ":D fel sem tudod mérni ki hány éves személyeskedsz melegnek titulálsz másokat ismeretlenül... rendkívül intelligens vagy... smile-kal is volt problémád erre te is bele rakod... ezért is vagy szánalmas kisebbségi komplexusos...

és egy jó tanács mert ha most kezded az egyetemet akkor idősebb vagyok nálad... (de az is tény hogy tapasztaltabb...) ha folyton másokhoz méred magad lekezelően meg azt nézed hogy kinek mennyi van és hogyan és ha több akkor azok rosszak ha kevesebb akkor alantasak akkor te sosem fogsz elérni semmit sem az életben!

2020. szept. 3. 18:58
 34/34 anonim válasza:
Lehet hogy tulhajszolják magukat de valamelyikük szereti eut csinálni.
2020. szept. 23. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!