Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért létezhetnek olyan...

Miért létezhetnek olyan szennylapok mint a Bravo?

Figyelt kérdés

Ma megvettem az újságot,mert hallottam hogy Adam Lambert cikk lesz benne,és bár gondoltam hogy lejáratás,kiváncsi voltam... Egyszerűen fel vagyok háborodva mert ez az újság nem ír másról csak hogy ki milyen szarul néz ki...stb

Persze SP-t és Justin Biebert nem szólják le.

Ez nem csak a Bravo-ra igaz. Kinek mi a véleménye ezekről a "remek" magazinokról? És itt Magyarországon miért kell folyton a hazugságokat olvasni?

2010. aug. 5. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előző: Kiváló a megfogalmazás. Gratulálok és egyetértek veled!
2010. szept. 14. 19:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem kell foglalkozni az ilyen szennylapokkal! Elolvassa egy-két kis csaj aztán jönnek a deúgyvanmertmegmondtaazimmegabravo dumával-.-

Adam Lambert-ről sem tudnak már írni csak hogy jújj biztos bisex mert volt egy fotósorozat ahol lánnyal fényképezték.. és hasonló szánalmas pletykákat... a kislányok meg ezt nyomatják mert ha a Bravo írja akkor úgy van! A kamuinterjúkat már meg sem említem:)

Ugyanez a helyzet a Neon.hu-val és társaival:)

2010. okt. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!