Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért létezhetnek olyan...

Miért létezhetnek olyan szennylapok mint a Bravo?

Figyelt kérdés

Ma megvettem az újságot,mert hallottam hogy Adam Lambert cikk lesz benne,és bár gondoltam hogy lejáratás,kiváncsi voltam... Egyszerűen fel vagyok háborodva mert ez az újság nem ír másról csak hogy ki milyen szarul néz ki...stb

Persze SP-t és Justin Biebert nem szólják le.

Ez nem csak a Bravo-ra igaz. Kinek mi a véleménye ezekről a "remek" magazinokról? És itt Magyarországon miért kell folyton a hazugságokat olvasni?

2010. aug. 5. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért léteznek mert megveszik.

Bravo, Story, Blikk, Bors, stb. stb.

Sajnos idáig süllyedtek az emberek, miközben egy normális könyvet nem hajlandóak elolvasni.

2010. aug. 5. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt szeretem... Olvasni meg a "szennylapokat". A.L.??? Azt megveszem! xD
2010. aug. 5. 13:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Adam Lambert van benne?:O és rosszat írnak róla?? hát rhoahdjanak meg:@
2010. aug. 5. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: én is pontosan így éreztem!
2010. aug. 5. 14:12
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

attól még,hogy lecikizték a kedvenc sztárocskádat nem feltétlenül rossz.

de ha meg jót írnak róla akkor meg nincs vele semmi baj.ez van.mindig valakit lecikiznek.justin bieber-t most jobban felkapták,most őt nem b@szogatják.

és attól még,hogy szerinted adam lambert a szent másoknak nem kell ugyanezt gondolniuk.

2010. aug. 5. 15:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó.Igen Adamet hoztam fel példának,de odaírtam hogy nem csak róla van szó,csak most épp az volt aktuális. Az egész újság azzal van tele hogy Miley Cyrusnak vagy kinek narancsbőrös-e a segge,meg hogy milyen ruhát vett fel XY....

Amúgy meg senki nem mondta hogy Adam Lambert szent,de a nyomorult Bravonak nem sok köze van ahhoz hogy mit csinált azelőtt hogy híres lett...

És az összes ilyen szar újság ebből áll. Szánalmas...Ráadásul még egy cikket is ostoba hangnemben,egyszerűen megfogalmazva adnak le... Nem tudom kik szerkesztik,de szakmailag nem lehetnek valami nagy számok,agyilag meg....pf :D

2010. aug. 5. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ebbe nem csak ilyenek vannak! PL: IM-be foglalkoznak az emberrel, meg horoszkóp,kérdések,igaz történetek,cikis esetek! És ezek nem sztárokról,hanem a beküldőktől!
2010. aug. 5. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Kb egy éve minden számát meg vettem, a Bravonak, az Im-nrk és a többinek. Azóta rühellem, 2 dologról szól: Justin Bieber-hez hasonló hülye gyerekekről(tehát a B*zi tinisztárokról) És a sok drága ruhát, sminket, ékszert reklámozzák, meg hogy hogy hasonlítsunk Selena Gomez-re, meg ilyenekre. Vegyük meg a sok 10.000 fölötti ruhát, meg a 400 ft-os újságot, hogy hogy gondolják ezek. Na mindeggy. Én se szeretem.
2010. aug. 7. 19:02
 9/12 anonim válasza:
nézzétek meg demi lovato: la la land című számát, ő pont erről az életről írta ezt a számot, hogy találkozik valakivel, megöleli, és máris azt írják, hogy bepasizott xd
2010. aug. 7. 20:22
 10/12 anonim válasza:

Mint a világon mindenhol, Magyarországon is a bulvár vezeti a nyomtatott sajtó eladott példányszámok szerinti rangsorát. Kis hazánkban jelenleg a Blikk viszi a prímet, tavalyi adatok szerint 330.000 példányszámmal.

Ezek az újságok azért ilyen népszerűek, mert olcsó szenzációkra, hazugságokra építik mondanivalójukat. Olyan egyszerűek, hogy minden ember megérti, aki elmúlt 6 éves, és tud olvasni. Az ilyen lapok rendszerint nem is drágák, így még több emberhez eljuthatnak.

Olvass IPM-et,vagy HVG-t, az ilyen sztáros-pletykás magazinokat meg hagyd meg azoknak, akiknek ilyen alacsony az igényszintje!

2010. szept. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!