Hédinke naplóira csak én vagyok kicsit irigy? :D bőv lent
Erről a videósorozatról van szó: https://www.youtube.com/watch?v=MBadr4YbLak
ez a 3. rész.
nagyon cuki a 12 éves énje, helyesen írt, érthetően fogalmazott, de kicsit elszomorított, hogy nem volt ennyi élményem 12 évesen.
nekem annyiból állt a nyaram, hogy elmentem 1-2 hétre nagynénimékhez, és ott se mentünk heti 2x új ruhát, cipőt stb venni, hanem örültem ha egy este elmentünk fagyzizni pl. Hédinke meg napi szinten kapott valamit, ide mentek, pl meki, mozi, strandolás, barátokhoz aludni stb
én meg a szünet többi részében egyedül ültem otthon a szüleimmel, mivel kis faluban éltünk, nics tesóm, olvastam, tv-ztem, kutyáztam, ennyi :D
Hány éves vagy, hogy ez a napló döbbentett rá, hogy másoknak élményekkel teli gazdag gyerekkoruk volt? 🙂
Nekem minden nyáriszünet unatkozással teli volt, de már a suliban rájöttem, hogy amúgy másokat visznek erre-arra.
Mondjuk a gyerekkorommal a legkisebb gond a nyári szünet. De ez arra sarkal, hogy majd én másképp cselekedjek, mint a szüleim a nyarakat is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!