Sezrintetek ki a legtúlértékeltebb és legalulértékeltebb zenei előadó?
Én is egyébként útolsó,díjnyertes hang,díjnyertes mozgás,legalábbis,ha versenyen indultam volna..Rihannáék porig lennének alázva,de nem tudok ilyen rossz ember lenni,hogy ezt tegyem,bár lehet most már jó lenne 1 évig mindent bezsebelni.
(Irónia)
A Carpenters együttes szerintem alulértékelt.
A maga idejében az egyik legsikeresebb együttes volt, több mint 100 millió eladott lemezzel. Emellett sikerült normálisnak maradniuk a siker mellett, nem hülyültek meg. A másik pedig, hogy sikerült úgy híresnek lenniük, hogy egyáltalán nem keménykedtek meg menőztek, dalaikat inkább finomabb pop/soft rock stílusban írták meg (sajnos emiatt kaptak is a kritikusoktól, hogy nyálas meg émelygős meg ilyesmik). Az énekesnőnek jó hangja volt, kár hogy 1983 óta nincs köztünk. R.I.P
Lehet kérdező, hogy ez egy kicsit neked is populárisabb lesz, mindenesetre én alulértékeltnek tartom őket.
33
Honnan ismered őket? Egyik kedvenc zenekarom, de az ismerőseim közül senki nem hallotta a nevüket. Sokkal jobb, átszellemültebb, mint a Queen.
Kedves 34-es
Abban a pillanatban, amikor elolvastam a kommented, azon csodálkoztam, hogy te is ismered őket.
Néztem a YouTube-on retro zenéket, és teljesen véletlenül bukkantam rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!