Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sezrintetek ki a legtúlértékel...

Sezrintetek ki a legtúlértékeltebb és legalulértékeltebb zenei előadó?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 17:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Alulértékeltnek tartom Noah Cyrust. Nagyon szeretem a hangját szerintem nagyon különleges. The end of everything albumán pedig vannak olyan számok amik megríkatnak pedig 26 vagyok 😂
2020. aug. 1. 13:18
 12/36 A kérdező kommentje:
Noah tényleg alulértékelt, ellenben a nővérével, aki túlértékelt, hiába szép meg jó énekes.
2020. aug. 1. 16:52
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
Ariane Grande, Martin Garixx, Justin Bieber, Halott pénz.
2021. márc. 1. 22:03
 14/36 A kérdező kommentje:

Ariana igenis jó, bár ez az én véleményem.

Martin Garrix mostanság nem olyan felkapott.

Az utóbbi kettő viszont tényleg túl van értékelve.

2021. márc. 2. 08:29
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Legtúlértékeltebb: Freddie Mercury

Legalulértékeltebb: Ronnie Carroll

2021. márc. 23. 18:59
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
david bowie szerintem is nagyon alulértékelt itthon, pedig gyakran új zenei trendek előfutára volt -igen, nyilván nem "jó" minden száma, de ezt minden előadóról elmondhatjuk. ráadásul az öltözködése, a stílusa a modern szubkultúrának nagyon sok inspirációt ad. szerintem legalább olyan ismertnek kellene itthon lennie, mint akármelyik másik híresebb rocksztárnak.
2021. márc. 24. 22:20
 17/36 A kérdező kommentje:

Freddienek jó hangja volt, bár szerintem is túlértékelt.

Ronniet nem ismerem, de majd belehallgatok a zenéjébe.

Egyetértek, kedves 16-os. Sajnos a magyarok alig ismerik, szinte azt sem tudják, hogy ki ő. Bezzeg a Billie Eilisht ismerik, pedig fele annyit sem tett le az asztalra mint Bowie. A magyarok nem tudják mi a jó zene.

Mellesleg szerintem nincs olyan énekes, akinek minden száma jó.

2021. márc. 25. 10:52
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Túlértékelt: LGT

alulértékelt: Syrius

2021. ápr. 16. 12:18
 19/36 A kérdező kommentje:

LGT tényleg túl van értékelve.

Syriust nem ismerem, de majd meghallgatom.

2021. ápr. 16. 12:21
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Michael Jackson szerintem erősen túlértékelt. Elvis Presley-nek jó zenéje volt, a hangja se rossz, de azért egy kicsit ő is túl van értékelve. De ha magyar előadókat akarunk említeni, akkor a Republic együttes tényleg túlértékelt - semmi hang, semmi zene, nulla dalszöveg.

Alulértékelt pedig Engelbert Humperdinck. Jó a hangja, szerintem sokkal jobb, mint Freddie Mercury hangja.

2021. ápr. 19. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!