Minden amit manapság "zenének" neveznek. Az ilyen Araiangrandék, Dualipák meg Justin Bíberek első körben. Hang 0, tehetség 0, arc akkora mint a brandenburgi kapu, "példamutatás" a fiataloknak (drog, alkohol, folyamatos szex, káromkodás, botrányok, rongyrázás stb.) Aki csak azt mondja ezekre hogy zenészek/énekesek, már az rettentően túlértékelte őket, és akkor még nem beszéltünk azokról akik betegesen rajonganak értük.
De amúgy hasonló kategória még a kínai popegyüttesek (az is nagy 0 mind de vannak akik arra is elélveznek), illetve a géppel kavart tyú-tyú zenék (azoknak is nagy divatja van manapság).
Előzővel nem értek egyet, mert az általa felsoroltak között szerintem vannak tehetségesek. Persze kinek mi tetszik. :)
Abban viszont egyetértek, hogy ma már akkora hangsúly van az "imidzsen", hogy sokszor háttérbe szorul a tehetség. Nekem pl tipikusan ilyen Billie Eilish. Nem tudok egyszerűen azonosulni vele. Hasonlóak az érzéseim a kpop előadókkal, Cardi B-vel, Taylor Swift-el (bár sajnos ő nekem alapból olyan szinten unszimpatikus, hogy bármit csinálhatna, nem tudom értékelni, hasonlóan Zendaya-hoz, bár ő már inkább színészkedik. Ott se bírom mondjuk).
És most nagyon népszerűtlen leszek, de nekem Michael Jackson is kicsit 'overhyped'. Lehet azért, mert eléggé kimaradtam a karrierjéből (97-es vagyok), de nem értem, hogy miért lett EKKORA sztár. Nyilván a tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de nem tudom, mitől volt ő másabb, ami ilyen naggyá tette. Persze ma már annyi pop előadó van, hogy lehet ezért nem tudom úgy értékelni, mint a nálam idősebb generáció, akik rajta nőttek fel.
Kérdező, szerinted kik azok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!