Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik a legtúlértékeltebb...

Melyik a legtúlértékeltebb zenei előadó szerintetek?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 7. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
A 80as évek beli híres hajmetál bandák.
2019. ápr. 8. 07:04
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Minden amit manapság "zenének" neveznek. Az ilyen Araiangrandék, Dualipák meg Justin Bíberek első körben. Hang 0, tehetség 0, arc akkora mint a brandenburgi kapu, "példamutatás" a fiataloknak (drog, alkohol, folyamatos szex, káromkodás, botrányok, rongyrázás stb.) Aki csak azt mondja ezekre hogy zenészek/énekesek, már az rettentően túlértékelte őket, és akkor még nem beszéltünk azokról akik betegesen rajonganak értük.

De amúgy hasonló kategória még a kínai popegyüttesek (az is nagy 0 mind de vannak akik arra is elélveznek), illetve a géppel kavart tyú-tyú zenék (azoknak is nagy divatja van manapság).

2019. ápr. 8. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Előzővel nem értek egyet, mert az általa felsoroltak között szerintem vannak tehetségesek. Persze kinek mi tetszik. :)

Abban viszont egyetértek, hogy ma már akkora hangsúly van az "imidzsen", hogy sokszor háttérbe szorul a tehetség. Nekem pl tipikusan ilyen Billie Eilish. Nem tudok egyszerűen azonosulni vele. Hasonlóak az érzéseim a kpop előadókkal, Cardi B-vel, Taylor Swift-el (bár sajnos ő nekem alapból olyan szinten unszimpatikus, hogy bármit csinálhatna, nem tudom értékelni, hasonlóan Zendaya-hoz, bár ő már inkább színészkedik. Ott se bírom mondjuk).

És most nagyon népszerűtlen leszek, de nekem Michael Jackson is kicsit 'overhyped'. Lehet azért, mert eléggé kimaradtam a karrierjéből (97-es vagyok), de nem értem, hogy miért lett EKKORA sztár. Nyilván a tehetsége megkérdőjelezhetetlen, de nem tudom, mitől volt ő másabb, ami ilyen naggyá tette. Persze ma már annyi pop előadó van, hogy lehet ezért nem tudom úgy értékelni, mint a nálam idősebb generáció, akik rajta nőttek fel.

Kérdező, szerinted kik azok? :)

2019. ápr. 12. 23:05
 4/9 A kérdező kommentje:
3-asnak: Most lehet hogy sokan megfognak kövezni, de szerintem hazai szinten a Kispál és a borz borzasztóan túl van értékelve, mindegyike azt mondja hogy milyen mély tartalmúak a szövegeik, hát én utoljára gimis koromban tudtam őket élvezni, ha már magyar alter zenekar akkor inkább quimby, ők szerintem sokkal magasabb szinten vannak, zene szempontból is, és dalszövegek szempontjából is, külföldi téren pedig szerintem a Metallica van nagyon túlértékelve, én elhiszem hogy abban a korban ez jó volt, de ma már elég ósdi szerintem, az új számaik (utóbbi 15 év) egyenesen förtelmesek szerintem, régi számaiknál legalább dallam volt, itt már az sincs
2019. ápr. 14. 15:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs hogy a mondatok végére pont helyett vesszőt tettem, ez az én személyes hülyeségem
2019. ápr. 14. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is igaz, amit te írsz...de most komolyan a Bon Jovinál hogy lehet bármi is túlértékeltebb? :'D
2019. ápr. 15. 06:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, Bon Jovi is elég gyatra, megpróbálja előadni hogy ő milyen kemény, de kb úgy sikerül ez neki mint a hooligansnak (rosszul)
2019. ápr. 15. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Billie Elilish
2023. jan. 17. 01:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden ami cigánymulatós
nov. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!