Sezrintetek ki a legtúlértékeltebb és legalulértékeltebb zenei előadó?
MJ tényleg túlértékelt. Kivételes hangja volt, de közel se csinált annyira jó zenét, mint ahogy beállítják, ez igaz. Bár ízlések és pofonok. Elvisről ugyanezen a véleményen vagyok. Republic tényleg túl van értékelve, régen voltak normális dalaik még a Cipővel, de a Boros Csabával egyenesen borzalmas! Főleg amit a rádió is f*sik, az a ,,Kiáltsuk együtt, hogy élni jó!". Komolyan, mint valami gyerekdal.
Engelbertnek csak a nevét ismerem, de majd meghallgatom a zenéjét.
19-es vagyok
Meg hát a "híres-nevezetes" Edda Művek is erősen túl van értékelve, pedig szerintem nincs olyan kimagasló zenéjük, mint ahogy azt egyesek mondják.
Na, 20-as válaszoló vagyok
Kezd elmenni az eszem.
Ha szabad mondani, akkor a Tankcsapdát is a túlértékeltek közé sorolnám. Meg Zámbó Jimmyt is.
A Beach Boys pedig Magyarországon nagyon alulértékelt, pedig gyakran új zenei műfajokat teremtettek, sok zenei újítást először használtak és a maga idejében pontosan ugyanolyan sikere volt, mint a Beatlesnek.
Fonsi szerintem is nagyon túl van értékelve.
Sandienek meg jó hangja van.
Hát eléggé túlértékelik őket.
A BB tényleg alulértékelt viszont.
Ő inkább nevetséges, mint túlértékelt.
Ha viszont tényleg kell egy túlértékelt előadó, akkor az Britney Spears lesz. Meg a Dér Heni. Ők ketten olyan szinten túlértékeltek, hogy az már idegesítő.
A legalulértékeltebb előadó pedig Toto Cutugno. Pedig sokan szeretik elfelejteni, hogy a Lasciatemi Cantare 1983-nak egyik legnagyobb slágere volt.
Igen, a Tankcsapda tényleg valami baromira túlértékelt együttes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!