Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a baja ilyen sok embernek...

Mi a baja ilyen sok embernek a K-Popal, ezen belül leginkább a BTS-el?

Figyelt kérdés
Mit vétettek szegények, hogy utálják őket? Ma megnéztem, hogy mégis kik ők és mi olyan megbotránkoztató bennük, de semmi ilyesmit nem láttam. Bezzeg ezeket a CardiB, Mia Khalifa féle ku- khm... énekesnőkbe/modellekbe (akármik akarnak lenni) nem köt bele ilyen sok ember. Akkor ezek a szegény Ázsiai kis srácok mit csináltak, azon kívül, hogy picit lányosan néznek ki?

2020. júl. 5. 19:08
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

20.vok.

37. Nem,mert ott azért háborodnak fel ha szereted őket.

2020. júl. 8. 18:40
 42/47 anonim ***** válasza:
74%
A rajongók csak ne fejezzék ki 7 oldalban, hogy mit miért szeretnek, maradjanak vaksik, mert ha alátámasztják valamivel az imádatot akkor az már tömény ráerőltetés ugye.:D
2020. júl. 8. 18:45
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
42. Általában pont hogy nincs mivel alátámasztani sok esetben vagyis nagyon ritka az olyan! Az nem érv hogy azt merik mondani hogy felső osztályú zene mind énekben mind dallamban! Azt lehet mondani hogy nekik ez az irány bejön!
2020. júl. 8. 18:49
 44/47 anonim ***** válasza:

20.vagyok még mindig.

42. Nem,nem erről szól. Minden oldal elmondhatja a véleményét és úgy sem tudod ráerőltetni senkire azt,amit nem akar. De a zenének és a személyiségnek,max a dal szövegéig van köze egymáshoz semmi több. Nem kell megismerni az embert,azért,hogy véleményt mondj a munkásságáról. Látsz egy rajzot. Eldöntöd,hogy szép. Megismered az alkotóját és kiderül,hogy egy rasszista,homofób ember. Rodnább lesz a rajz? Nem.

2020. júl. 8. 18:53
 45/47 anonim ***** válasza:
*rondább
2020. júl. 8. 18:55
 46/47 A kérdező kommentje:

Oké, általánosítottam... Vannak olyan emberek, akik nagyon szépen és összeszedetten fogalmazzák meg, hogy az adott dolgot, miért nem szeretik. És természetesen, a negatív kritika kell, hogy az ember fejlődjön, de nehogy azt higyjétek, hogy csak azért, mert egy ilyen kicsi országban egy platformon valakik megmondják, hogy miért nem tetszik nekik a K-pop, majd bármi is változni fog.

És ez ugyan úgy van az itt válaszolókkal is. Csak azért, mert valakinek tetszik/nem tetszik a K-pop attól még nem kell a nyakának ugrani. A véleményét úgysem fogod megváltoztatni. Lapozz!

2020. júl. 8. 19:09
 47/47 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék bele szólni de amúgy akinek nem tetszik ez a banda hallgason Blackpinket vagy mást
2021. nov. 1. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!