Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a baja ilyen sok embernek...

Mi a baja ilyen sok embernek a K-Popal, ezen belül leginkább a BTS-el?

Figyelt kérdés
Mit vétettek szegények, hogy utálják őket? Ma megnéztem, hogy mégis kik ők és mi olyan megbotránkoztató bennük, de semmi ilyesmit nem láttam. Bezzeg ezeket a CardiB, Mia Khalifa féle ku- khm... énekesnőkbe/modellekbe (akármik akarnak lenni) nem köt bele ilyen sok ember. Akkor ezek a szegény Ázsiai kis srácok mit csináltak, azon kívül, hogy picit lányosan néznek ki?

2020. júl. 5. 19:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
81%

#20 nincs azzal gond, ha nem tetszik a zenéjük, sőt azzal sem, ha nem szimpatikusak. De nem tudom megérteni, miért kell ismeretlen embereket kifejezetten utálni ezért? Nem ártottak semmit nekik/nektek, csak annyi, hogy nem tetszik a zenéjük meg a fejük. Miért nem elég ignorálni? Miért jó az utálkozóknak olyan dologgal foglalkozni, ami nem is érdekli őket? Ezt valahogy sosem tudtam megérteni.

Főleg a toxikus rajongók miatt miért az adott előadókat kell utálni? Nekik is pont elég bajuk van miattuk.

2020. júl. 8. 14:24
 22/47 anonim ***** válasza:
36%
#20 görény.
2020. júl. 8. 14:26
 23/47 anonim ***** válasza:
64%

20. vagyok.

21. Értem én mit akarsz,de ha lehet szeretni valakit,akkor had lehessen már utálni is. Amúgy itt 1 példa, kedves 22. személyében,arra amit írtam.

2020. júl. 8. 15:05
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

21 ez alap emberi természet tekintsünk el a kpop-tól! Te amúgy szereted a cigányokat? Gondolom A válaszod nem... ja igen itt már mindjárt más a helyzet ilyenkor már mindjárt megy a faj gyűlölet az utálat és minden egyéb holott nagyon sok olyan cigány van aki sosem ártott neked és nem csinált semmi törvénybe ütközőt! De ettől még utálod őket! Mindegy hogy egy tisztességes állampolgár lenézed őket... (ha véletlen csoda folytán máshogy gondolod azaz be látod van jó és rossz és a származásnak abszolút nincs köze ehhez hanem csak Ahhoz van köze amit az adott személyek csinálnak! Akkor előre is bocsánat)

de tapasztalataim alapján ezeket a dolgokat az emberek máshogy szánják! Azaz amit szeretnek ahhoz egy rossz szó sem amit nem ahhoz meg semmi jó szót sem! Nincs közép út nem lehet véleményt Nyilvánítani sőt értelmes érveket sem lehet felhozni és már érzem kezdek át menni puzsérba 😂😂😅

Az alap ember aki nincs ebben a világba az ahhoz van szokva hogy a zenész a főnök! A zenész az egyenlő a vállalattal vagy legalábbis Erősen alku képes Mert a tehetségét bárki meg keresi valamint egyedül is képes boldogulni a mai világban... éppen ezért azt látja hogy fiatal fiúk szinte már selyemfiúkat Megszégyenítő megjelenésben mutatkoznak és a régies old school Stílusú díszbùzí Magatartást mutassák a kamerák előtt! Ami még a kelet ázsiai kultúrában sem volt megszokott! Nem volt az! Erős határ volt férfi és nők között főleg a mentalitásban Attól mert még valaki ápolt volt a nemesek között az nem azt jelentette hogy kecseg volt a fülbevaló meg szintén nem olyan mennyiségben volt mint ma! Nem mellesleg egy fajta jelkép volt általában uralkodói osztály hordta a smink vagyis inkább vallási-törtenelmi arc festés a keleti kultúra És művészet része de mára már az is eltorzult! Mert a srácoknak is szinte női stílusú és mennyiségű sminket adnak! Valamint nem beszélve arról hogy a régi időkben csak bizonyos szertartásokban használták nem pedig minden rohadt fellépésre tv műsora meg még v-live ra is! Ennyire eltorzult hogy már a férfiak sem igen mernek smink nélkül mutatkozni a kamerák előtt!

És akkor már az is utálkozó lesz rasszista neo-náci fasiszta Szexista szélsőséges mit tudom én arab-keresztény ellenes aki csak tisztán látja a dolgokat Meg mondja amik történnek meg mondja amit csinálnak bizonyos idolok cégek És emberek de ő a rossz a szexista a perverz az utálkozó Stb 😂😅

Tényleg át mentem puzsérba! 😅😅😂

Nem mellesleg nem tudom melyik válaszoló de akinek küldtem azt a gfriend-es linket na szerinted az milyen volt? Nyugati szemmel is túlzás? Keleti szemmel? Esetleg úgy alapból?

2020. júl. 8. 16:18
 25/47 anonim ***** válasza:
55%
#23 Téged sokkal jobban utálnak mint a bandát, te szerencsétlen nyomorék.:D Én legalábbis biztos!
2020. júl. 8. 16:52
 26/47 anonim ***** válasza:
24%

21. vok.

Oh..Csak nem egy toxikus rajongó?

Örülök,hogy erősíted az érveimet.

2020. júl. 8. 17:11
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

Erről beszélek utolso szabad vélemény nyilvanyitas és már vagy minden csak az nem ami ténylegesen 😂😅 És nem ertem hogyan erősítem az érvedet ami csak szimplán azért van úgy mert úgy van... a cigányokról mindig nem beszéltél nyilván mert akkor önmagadat fogod megcáfolni az meg nem vet jót rád legalábbis egy anonim oldalon nem 😅🧐

A linkre sem volt semmi vélemény... csalódást keltő! Olyan emberek akarnak vitatkozni és érvényesíteni az igazukat akik félnek a vélemény nyilvánításától (ezen az álszent pc vonalon vannak) akik nem tudnak Logikus érveket fel sorolni Akik más érvekre témát váltanak avagy elszaladnak tőle illetve meg sem hallják... mert nem tudják a valóságot meg cáfolni de még mindig azt hangoztatják igazuk van... 🧐😓😪😅 jelenleg nem csak a kpop ról beszélek hanem egyetemesen mindenről ami jelenleg zajlik!

valamint a 25-nek lehet látni mekkora alpári ezek az emberek... azaz te! De ne aggódj örökre ezen a szinten fogsz maradni mert többre nem vagy képes...

2020. júl. 8. 17:21
 28/47 anonim ***** válasza:
47%

Na vajon ki a toxikusabb közülünk?:) Ha te "utálhatsz" valamit, ami sehol nem szolgált rá, akkor én is utálhatok egy olyan szemetet, ami viszont csak arra szolgált rá. A BTS-t csak az utálja, aki nem ismeri. De ne is ismerd! Nem örülnék neki, ha bármi szemét ismerhetné őket.:)

Az egy dolog, hogy rajongó vagyok, de nem ettől toxikus.:D Minden ember valamilyen, tehát nem lehet az, hogy valamire lájtosabban reagál, a másikra meg nem.:) Érted mit akarok? Nevezz csak toxikusnak, de ne toxikus rajongónak, mert nem a rajongóság okozza akárki jellemét.

Szívesen erősítelek! Akármiben!:) Legyen az érv vagy bármi! Hiszen egy ilyen gyenge teremtésre ráfér rendesen.:D

2020. júl. 8. 17:22
 29/47 A kérdező kommentje:

Ééééééés a háború elkezdődött. Köszönöm, én most már tudom, hogy egyesek miért szeretik a BTS-t és miért nem. Ezzel csak saját magatokat és egymást hergelitek, ami rettenetesen gyerekes. Bármelyikőtök is ismeri személyesen ezeket az embereket? Ott vagytok köztük, vagy csak a fantasztikus Cosmopolitánt és a Blikkből próbáljátok kielemezni ezeknek a szegény embereknek az életét. Higgyétek el, van azoknak nagyobb bajuk is, mint hogy azon agyaljanak ki szereti őket és ki nem.

Innentől fogva ha lehet, folytassátok privátba.

2020. júl. 8. 17:43
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg át mentem puzsérba! 😅😅😂"

„A semmi semmizik.”

~ Martin Heidegger: Mi a filozófia?

2020. júl. 8. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!