Mi történt Vinkovics Ádámmal (vká vlog)? Csak a régi videóit látom, többnyire gyűjtőcsatornán vannak fent.
Figyelt kérdés
Mi volt a legutolsó publikus videója? Nagyon hiányzik ez a gyöngyszem. Sajnos azt tudom, hogy valami benne is megváltozott, mint Molnár Krisztiánban, és ha csinál is videókat, az már nem olyan vicces, mint a régiek.2020. jún. 23. 13:20
41/51 anonim válasza:
nagyon várja a Tom és Jerry mozifilmet
43/51 A kérdező kommentje:
És a csatornát is törölte...
2020. dec. 2. 13:03
44/51 anonim válasza:
ez már egyértelműen beteges cselekedet
45/51 anonim válasza:
visszaállította ez már elmebaj a köbön
46/51 A kérdező kommentje:
Most olvastam csak a válaszod, azóta vagy eltűnt megint a csatorna, vagy te rosszra gondolsz, mert van egy kamuprofil ugyanazzal a profilképpel. Most látom ezt fél 8 -kor írtad ide, azóta bármi történhetett vele megint. :D
2020. dec. 4. 19:35
47/51 anonim válasza:
reggel fél nyolc az, én erre gondolok
https://www.youtube.com/channel/UCp2zULkZP7RKb8Ssdrv36lQ/vid..
48/51 A kérdező kommentje:
Nemár, leszedette a "kakaós tejtábla" videót? Mármint azt a hosszú loop -ot, amire gondoltam relaxálok egy kicsit megint. :D Ejnye...
2020. dec. 6. 12:20
49/51 anonim válasza:
Ühüm az jólesz
Meg beleraktam a húst xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!