Csak nekem hiányzik a régi Harry Styles?
Figyelt kérdés
Akinek még hosszú haja volt... Annyira jobb volt akkor a kinézete, ízlése is. Sokkal jobb zenéi voltak. Amióta egyedül van csak a sign of the times jó. Most folyton b0zis ruhákba öltözik. Emiatt még szeretném. Csak hát a dalai... Nagyon nem jók már. Amikor meghallottam az új dalát a felénél leállítottam. Ez olyan mintha nem is ő lenne... Vajon ha újra összeáll a régi 1D visszakapjuk Harryt?2019. dec. 6. 06:23
1/8 anonim válasza:
Lassan érik hogy összeállnak mert mindegyikük szóló karrierje csúgya bukás lett.
2/8 anonim válasza:
azt ugye tudod, hogy harrynek nem engedték a bandában, hogy önmaga legyen? nem öltözködhetett úgy, ahogy akart, nem csinálhatott olyan zenét, amilyet akart. most végre önmaga. bele telt pár évbe hogy magabiztos legyen úgy ahogy van. de ez végre pont, hogy ő. és ha neked ez nem tetszik, inkább ne is nevezd rajongónak. ha homofób vagy akkor meg pláne ne.
3/8 anonim válasza:
Ez a valódi Harry Styles. A One Directionben egy tini idol volt, és mindig meg kellett felelnie annak a képnek, amit a rajongói és a média kialakítottak róla. Az nem ő volt, ez ő. Most végre önmaga lehet. Már nem érdekli mit gondolnak róla, úgy öltözik és olyan zenét csinál, amilyet csak akar.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.
2019. dec. 14. 21:18
6/8 anonim válasza:
Engem példaul a One Direction munkássága eléggé hidegen hagyott, viszont Harry Stylest szólóban imádom. Eszméletlen jó számai vannak, bár eléggé más zenei irányvonalt képvisel, mint az 1D, de az egy fiúbanda volt, Harry pedig most önmaga. Gondolom te a popszámokat szereted jobban, ez is teljesen rendben van, de Harry zenéi egyéb műfajokban is utaznak. Valamelyik száma engen személy szerint Bowie-ra vagy a Princre emlékeztet, de az ugye nem mai zene. Ami az öltözködését illeti, egyedi és szerintem iszonyat jó stílusa van, abszolút pozitív üzenet az önkifejezésben, miszerint hordd azt ami tetszik. Másrészt meg szerintem egy zenészt nem a szexuális irányultsága és az öltözködése miatt kell szeretni vagy nem szeretni.
7/8 anonim válasza:
Igazából én mindannyiuk szólóját ugyanúgy szeretem, igaz a stílus teljesen más, de most végre mindannyian önmaguk. Harrynek is ez a pár év kellett ahoz, hogy kibontakozzon és merjen igazán önmaga lenni, hogy olyan ruhákat vegyen fel amiben jól érzi magát, vagy, hogy olyan dalokat gyártson amik száz százalékban ő. Igen, én is imádtam a régi hosszú göndör hajú, fehér pólós farmeros Harryt, de most igazán az aki és én nem a holmi gucci ruhák miatt szeretem hanem azért amilyen. Hihetetlenül csodálatos ember és ezt értékelni kell. Ha pedig te nem vagy képes rá, nem tehetek semmit. Én boldog vagyok hogy mindannyiuk megtalálta a saját útját.
8/8 anonim válasza:
Nosztalgia miatt hiányzik, de ha valóban rajongó lennél, elfogadnád őt a valódi énjéért. A One Direction-ön belül is az utóbbi 1-2 évben már kezdett kibontakozni a valódi énje, de amit most képvisel, az már 100%-ban önmaga, és emiatt nem hiányzik a régi Harry Styles.
Te egy, Simon Cowell által megálmodott karaktert kedveltél, az nem a valódi énje volt. Amit most látsz, ő a valódi Harry Styles.
Én szerettem a One Directiont és most Harry szóló karrierjét is támogatom, szerintem megérdemli a sikert, és egyre több rajongója van. A szexualitásához pedig mi közöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!