Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történt Vinkovics Ádámmal...

Mi történt Vinkovics Ádámmal (vká vlog)? Csak a régi videóit látom, többnyire gyűjtőcsatornán vannak fent.

Figyelt kérdés
Mi volt a legutolsó publikus videója? Nagyon hiányzik ez a gyöngyszem. Sajnos azt tudom, hogy valami benne is megváltozott, mint Molnár Krisztiánban, és ha csinál is videókat, az már nem olyan vicces, mint a régiek.

2020. jún. 23. 13:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Vakond 10-15 év múlva a 40-es éveiben járva is anyuciéknál fogja majd szürcsölgetni a kakaót és pusztítani a tökfőzeléket XD
2020. júl. 27. 19:43
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Hete! Csüdvözlendő Hír! A Vakond törölte magát a frutyubról, a Csantimédia Csüdvözli a Hírt!
2020. júl. 29. 00:15
 23/51 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem. Egész korrekt videókat gyártott, kiszűrte a rosszindulatú kommenteket. Nem olyan igénytelennek tűnő videókat töltött fel, mint pár éve. Nem értem miért jó ez neki. Ha soha nem törölte volna magát, már olyan szinten tudott volna belőle profitálni, mint mondjuk Molnár Krisztián. Ő emlékeim szerint 1x vagy 2x törölte magát, azóta meg állandó jelleggel megvan a csatornája. Ha valaki érti a mögöttes pszichológiát, az ossza meg velem. Mert az tuti, hogy Ádám fejében valami nincs rendben.
2020. júl. 29. 13:40
 24/51 anonim ***** válasza:

"Mert az tuti, hogy Ádám fejében valami nincs rendben."

Szerintem csatold be ezt a megállapítást és egyből kiadják neked a pszichiáter PhD-t.

2020. júl. 29. 14:45
 25/51 A kérdező kommentje:
De azt gondolom érted te is, hogy nem végtelenül reménytelen ember ő. Vannak olyan fázisai, amikor egészen értelmesnek tűnik, összeszedett a mondandója is. A mostani legújabb kis pályafutásának nem értem a végét, hogy ezt miért kellett megint törölni. Ha hozta volna a régi legalja színvonalat, akkor még érteném. Most még a megjelenésére, beszédstílusára is odafigyelt. Ha visszanézed a kezdetleges videókat róla, akkor érted mire gondolok. Tehát nekem kicsit szembe megy egymással ez a két cselekmény, hogy elkezdett komolyabb színvonalat produkálni, aztán megint törölte. Erre az egy dologra írtam, hogy valami nagyon nincs rendben vele, nem arra, amit általánosan tudunk róla kezdetektől fogva. Bár elképzelhető, hogy egyszerűen nagyon sok bántó kommentet kapott szintén, csak mivel azokat nem engedélyezte, így nem tudhatjuk mi áll a törlés mögött. Mert a mi szemszögünkből egészen korrekt videók voltak, meg a kommentek is elég elfogadhatóak, még ha burkoltan bántóak is.
2020. júl. 29. 22:23
 26/51 anonim ***** válasza:
az túlzás, hogy korrekt videók voltak, pl egy kib asz0tt doboz sört nem tudott kiönteni a pohárba, persze magához mérten ez tényleg normális korszak volt, de, hogy mi játszódhat le benne a színfalak mögött azt nem tudhatjuk, lehet pénzügyileg összeomlott az iphone miatt, amúgy még lehet vissza tudja állítani a csatornáját pár hónapig, szóval lehet egyfajta figyelemfelkeltés ez, hogy a trollok jobban szipkázzák a farkát
2020. júl. 30. 00:30
 27/51 anonim ***** válasza:
2020. aug. 1. 23:57
 28/51 anonim ***** válasza:

vká visszatért, ahogy hallom egy 150ezres bicajt vett, mindenképpen szükségszerű vásárlás lehetett ez is:D

https://www.youtube.com/channel/UCp2zULkZP7RKb8Ssdrv36lQ/vid..

2020. nov. 2. 05:27
 29/51 anonim ***** válasza:
na mire megnéztem volna a legfrissebb vidijét már privátolta:D
2020. nov. 2. 07:49
 30/51 A kérdező kommentje:

#28 Köszönöm az infót!

Most egy kis fényt hoztál ezzel az élettelen, búskomor mindennapjaimba.

2020. nov. 2. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!