Mi történt Vinkovics Ádámmal (vká vlog)? Csak a régi videóit látom, többnyire gyűjtőcsatornán vannak fent.
Hát gyerekek, most komolyan kettős érzéseim lettek ezzel az emberrel kapcsolatban. Itt van ez a videója:
A szar sokáig eláll 30 év
Az elején még röhögtem, hogy életemben nem hallottam összesen ennyiszer, hogy "4k 60fps", aztán mikor áttér arra, hogy 30 éves...És azt fejtegeti, hogy az volt a szülinapi "ajándék" hogy vett magának bicajt. Meg hogy belegondolt, hogy semmi olyat nem ért el az életben, amit úgy fel tudna hozni érdemben, és ami a legszomorúbb, ahogyan sejtettem, pontosan felfogja, hogy attól, hogy van egy jó telója meg bicaj, attól az még nem életcél, boldogság. Ha nem is így, de ebben a videóban kimondja. Lehet rajta röhögni (én is röhögök belül, holott nem lenne rá jogom), de ez az ember borzasztóan magányos. A maga móndján tényleg valami gondja van, de ugyanúgy érzi azt a hiányt, mint egészséges társaink, csak nagyon ügyesen próbálja elmaszkolni. Ennek a folytonos újrakezdésnek is komoly lelki oka lehet. Újra és újra csalódik az emberekben (szerintem), de később annyira magányos lesz megint, hogy így próbál újra kapcsolatba kerülni emberekkel. Mert valahol mindannyiunkra elmondható, hogy társas lények vagyunk, még aki erősen tagadja, az is. És mikor azt írtam, hogy ez fényt hozott a minennapjaimba, akkor annak sajnos az a valóságalapja, hogy valahol átérzem sok hülyeségét személyesen, és valljuk be, jó látni, ha nem vagyunk egyedül. Ne értsétek félre, nem úgy nézek ki mint ő, sőt mellette teljesen intelligens, összeszedett embernek esnék ki, csak valahol a szociális életét nagyon át tudom érezni. És az a legszomorúbb, hogy belegondolok, nekem bármikor jó lehetőségeim lehetnének ismerkedni, csajozni, kapcsolatokat kialakítani, és ezt direkt nem teszem, mert így könnyebb, bezzeg neki voltak próbálkozásai, és végignézhettük, hogy mennyire szerencsétlen, hogy neki tényleg minden balul sül el. Na utóbbi az igazán szomorú dolog, mikor elveszted a reményt. Mert amíg magányos vagy, de tudod, hogy a lehetőségeid jók, csak a te beképzelt magacsságod gátol meg ebben, nem a negatív külsőd, vagy a félrecsúszott IQ -d, azt mindig könnyebb elviselni, mint mikor valaki tudja, ha próbálkozik is az életben bármivel, kicsi az esélye, hogy jól jön ki belőle. Komolyan, mikor végighallgattam ezt a videóját, teljesen úgy éreztem pár percig, hogy nekem csodálatom életem van, pedig nem így van.
na de lehet a félrecsúszott iq miatt bele se gondol, hogy nem fog jól kijönni belőle egyfajta boldogok a lelki szegények állapot
valóban komoly lelki okok lehetnek volt is olyan régi videója amikor mondja, hogy megint kijött az iligy depresszió
szintén magányos vagyok, de nem jut eszembe lejáratni magamat, utána visszatérni provokálva a trollokat pénzszámolgatással meg magnum mutogatással
Sajnos ő pont annyira buta csak, hogy ne fogja fel, az amit csinál nem vezet sehova, nem fog változni a személyisége, tehát mindig újrakezdi, de gyakorlatilag a nagy tervei a régi folytatása. Na ezt valóban nem fogja fel, de azt sajnos igen, hogy boldogtalan. Ez olyan állapot, hogy legjobb ha nagyon okos vagy, és ezzel együtt annyira tökös is, hogy talpra tudsz állni, vagy akkor tényleg legyél annyira buta, hogy szomorúságot, depressziót se érezz. Egy adott érzelemhez kell egy fajta IQ is. Valahol érzi ő, hogy nagyon hanyatlott a szociális élete, ennek ellenére mikor piszkosul arrogáns is volt régebben, vagy okosnak adta le magát, az egyszerűen abból fakadt, hogy más örömöt nem tudott kihozni a jelenlegi állapotból, tehát olyan volt ez mint valami vigaszdíj. Tudod, ha vele köcsög, rosszindulatú mindenki, akkor ennyi neki is jár, ha már nem szereti senki, tehát kb. ez a hozzáállás. Sajnos ahhoz tényleg nagyon buta, hogy felfogja az amit csinál, csak nevetség tárgyává teszi ki magát, de azt igen is megérzi, hogy belül nagyon szarul van, még ha ezt annyira közvetlenül nem is látjuk rajta.
Volt neki olyan videója nem tudom hanyadik pályafutása korszakán, hogy "Rohadt egyetemista g**ik". Ott aki jobban figyelt, az hallhatta hogy mennyire elváltozott a hangja. Tele volt dühvel, és szinte olyan hangon beszélt, akiből lassan a sírás akaródzik kiömleni. Érdekes, mikor Patuskát szidta még régebben, ott is dühös volt, de akkor nem tapasztaltam a megnyilvánulásában, hogy annyira lelken ütötte volna. De ahogy telt az idő úgy látszik összegyűlt benne minden. Most meg olyan fura volt hallgatni, mikor kitért arra, hogy felköszöntötték facen. Szerintem nem mutatta ki, de nagyon jól esett neki, még ha a háttérben azok is csak trollok voltak.
Én sem tenném ki magam ilyennek, szóval értelek, de ez a provokáció részéről pont abból fakad, hogy nek is jár egy kis boldogság, és ha szépen nem tud kis tábort felépíteni maga körül, akkor ő is köcsög, provokatív módon jut örömhöz. Mindenkinek szüksége van az elismerésre így vagy úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!