Maris barátnője Klau, mióta/mitől hízott meg ennyire?
Hát PONTOSAN ezért tettem fel a kérdést, hogy rájöjjek van-e valami problémája, de mivel senki sem mondott semmi ilyesmit, arra következtettem, hogy nincs semmi baja.
Amúgy, kérlek, ne értsétek félre! Nincs semmi bajom Klauval vagy Marissal mint emberrel (főleg úgy, hogy Maris az egyik kedvencem), nagyon jó szívű embereknek tartom őket, csak azt nem értem, hogyha valaki nem érzi jól magát a bőrében és NINCS VALAMI BETEGSÉGE, akkor miért nem akar változtatni magán?
Szerintem egyszerűen csak nagyon egészségtelenül élnek. És igen, gyakorlatilag erről szól Maris csatornája, hogy mit, mennyit, hogyan esznek, a videói kb másról nem szólnak, csak a kajálásról. Kár érte, régen nagyon jó tartalmakat gyártott.
Klaudiát megértem, ha ingerülten reagált a kérdésre, senkinek semmi köze a súlyához. Viszont ha nem boldog, akkor tegyen érte, az egészségügyi gondokra lehet külön dietetikust találni, minden lehetősége adott ahhoz, hogy visszanyerje a régi alakját és önbizalmát.
Nagyon cuki csaj, sajnálom, hogy a youtube miatt ennyire sokan követik, pláne az a korosztály, aki nagyon szemét módon tud piszkálódni, ha valakinek eltér a mérete ebben az elborult világban a nőideáltól.
Nem tudhatod, hogy volt-e orvosnál, vagy sem... sztem bitzos tesz vagy fog tenni érte, az ő dolga.
Hajrá Klau, erős vagy, meg tudod csinálni! :)
Okkal nem beszél róla. Ahogy a mostani storyja is mutatja.
Engem is dühítene, ha mindenki az én testemmel lenne elfoglalva és kéretlem tanacsokat kapnék.
Szerintem engedd el, és ne is legyél rá kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!