Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Összefutottál már híreségekkel...

Összefutottál már híreségekkel random helyen? pl. bolt, pláza, utca, piac stb. Kivel? Odamentél?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

#20 Én nem laktam ott, de rengeteg ismerősöm. Én budai gyerek voltam. Apám munkahelye volt 17 évig, ~200 méterre a Szent István park melledt. Mivel öt percre laktunk az akkori Moszkva, ma ismét Széll Kálmán tértől, és apám volt a főnök, bejártam hozzá.

Apám elötte a Dohány utcában, az elött meg ahhoz közel, a Verseny utcában dolgozott. Ott is sok híresség megfordult.

Emlékszem, hogy Újlipotvárosba költözött harminc éve Habsburg György is.

2020. jún. 19. 15:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Ó értem! :) Akkor vehetjük randomnak,részemről! Bár nem én tettem fel a kérdést.
2020. jún. 19. 16:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22 Sokszor random hely volt, mert ki mentem mondjuk a cukrászdába, kisközértbe vagy az állatkereskedésbe és így is összefutottam hírességekkel. ;)
2020. jún. 19. 16:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nével nem szabad viccelni, távol is álljon tőlem. De vicces volt, hogy ritkán mentem a Duna moziba, - premier mozikba jártam akkoriban inkább, - de összefutottam egyszer oda tarva a Dunai Tamás művészúrral, és véletlenül hibásan, azt mondtam neki, a Dunai moziba megyek. Mindig vidámnak láttam, de akkor még inkább az lett. ;)
2020. jún. 19. 16:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem csodálom. Én is mosolygok,ahogy olvasom! Jó kis elszólás. ;)
2020. jún. 19. 18:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még egy történet,de ez igazából nem random. Hosszú évekig egy társas házban nyaraltunk Balatonon Psota Irén művésznővel. Mindig vele volt egy Zsazsa kutya. Az utolsó kuytája 5hónapos volt mikor a lábamat szaglászta és bújkált keresztül rajta,miközben a művésznővel beszélgettünk. Na Ő például egy sima kertben is hatalmas díva volt és mai napig emlékszem a 18éves önmagamra,ahogy jövök fel a partra,hogy nézzek egy kis pekingi olimpiát. Irénke néni pedig. Szép napot! Nézed az olimpiát? Kásás Tamás még játszik? Isteni közvetlen nő volt személyesen,és hatalmas színésznő.
2020. jún. 19. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!