Összefutottál már híreségekkel random helyen? pl. bolt, pláza, utca, piac stb. Kivel? Odamentél?
Apám munkahelye, nem random hely. De ott nagyon sok ismert ember megfordult.
Random helyen futottam össze olyanokkal is, akiket nem apám révén ismertem meg. Mivel nekem gyerekkoromtól fogva a magyar hírességekkel való találkozás természetes volt, ezért csak akkor mentem oda valakihez, ha olyan mondani valóm volt neki, ami várhatóan őt érdekli.
...
Unfield, Megasztár Krisztián, Éjjel Nappal Budapest tököm, Vasvári Vivi, Fecsó.
Kik ezek? Ezek hírességek? Komolyan?
Az egyetlen személyt, akit ismer az egész világ kettes írta. Ez a többi senkik. Nímandok.
1. Mikor még volt Saturn a Mammutba Szabó Győzőt láttam. Anyukám vette észre, én annyira nem tudtam kit/mit nézzek, hogy Győző hamarabb levágta.
2. Westend Media Markt-ban Vári Attilával,és családjával. Akkoribban nagy meccesek voltunk, még ránk is köszönt. :)
3. Annyira nem random hely, de a Komjádiban Vasas Recco meccsen Szacsvayval és Benedek Miklóssal. Utóbbi azt hihette ismer minket, vagy csak udvarias volt, mert köszönt.
4. Egyszer a könyvfesztiválon Kiss Tibi sodort el, igazából azt is Anyukám vette le, nekem nem esett le, ki akart felborítani a nagy sietségben.
5. Az utcán mentünk,a Ferenciek tere környékén, pontos utcát nem tudok. Szabó István rendező sétált el egy jó barátjával. Pár héttel előtte voltunk egy dedikálásán, a tekintetén látszott igen ezt a két nőt már láttam valahol, de nem tudta hova tenni.
6. Igaz nem túl random hely. De egy ezer éves ismerősőmhöz járt Német Kristóf fia óvódában,egyszer mikor valami miatt oda mentem, pont jött a kissrácért.
7. Hobo vásárolgatott akkor talán már Media Marktban a Mammutban, és oda szólt, hogy milyen jó film van a kezünkben. ( Anyukámmal voltam szintén).
Így ennyi jut eszembe. Anyukámnak van még két storyja amikor sajnos nem voltam ott, de Pokorny Liával beszélgetett a kisföldalattin, és Nagy Ervin adta át a helyét vigyorogva a kettes villamoson :)
Off: #15 Benedek Miklós mindig nagyon udvarias ember volt. Ő tudta, ha valakivel felveszük a szemkontaktust, akkor illik köszöni.
Borzalmas lehet, elveszteni egyetlen gyermekét. Részvétem neki! Remélem a két unokájában meg látja reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!