Összefutottál már híreségekkel random helyen? pl. bolt, pláza, utca, piac stb. Kivel? Odamentél?
Nem tudom mennyire híresség ez a csávó, mozinézők ismerhetik az arcát. Nyugatinál vártam egy barátomat tizenöt évvel ezelőtt, kezemben borosüveg volt. Odajött ez a csóka, matt részegen, véres fejjel. Elkezdett magyarázni angolul, akkor még nagyon gyenge volt a tudásom, de azt vettem ki, hogy "performer", és hogy "work in Budapest". Megjött a haverom, otthagytuk a gcibe. Napokkal később esett le, hogy ki volt ez:
Én a Megasztáros Krisztiánnal és a pasijával találkoztam Westend MediaMarktban
Számtalanszor, ezek az emberek ugyanúgy vásárolnak, beülnek kávézni, elmennek kirándulni, stb.
Ami váratlan volt, mert külföldön történt, az Sebestyén Balázs volt, Bécsben a Shopping City Süd folyosóján olyan fél éve, illetve évekkel ezelőtt Törökországban Rubint Rékáékkal laktunk egyazon szállodában.
Németh Kristóf- Farkasréti temető
Nacsa Olivér-János kórház
Subscribe banda-Ferihegyen mellettem csekkoltak
Péli Barna-körúton
Till Attila-Mammut, Széna tér
Vasvári Vivi - Csillagcenter : nagyon nagyon gebe élőben
Tóth Vera- Balatonfüredi borhetek : kedves volt,elsétált mellettünk , és előre köszönt.
Rubint Reka : A zarában vonaglott, és azzal volt elfoglalva,hogy ki ismeri őt fel.
Fecsó: Épp tegnap állt a westendben az egyik mozgólépcső mellett, egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!