Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Összefutottál már híreségekkel...

Összefutottál már híreségekkel random helyen? pl. bolt, pláza, utca, piac stb. Kivel? Odamentél?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 18:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha számít, Unfield-del egy autómosóban. Nem mentem oda, lemostam a kocsim (ő is az övét), és mindenki ment a dolgára.
2020. jún. 3. 19:11
 2/26 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom mennyire híresség ez a csávó, mozinézők ismerhetik az arcát. Nyugatinál vártam egy barátomat tizenöt évvel ezelőtt, kezemben borosüveg volt. Odajött ez a csóka, matt részegen, véres fejjel. Elkezdett magyarázni angolul, akkor még nagyon gyenge volt a tudásom, de azt vettem ki, hogy "performer", és hogy "work in Budapest". Megjött a haverom, otthagytuk a gcibe. Napokkal később esett le, hogy ki volt ez:

[link]

2020. jún. 3. 19:18
 3/26 A kérdező kommentje:
2. bocsi de nem tudom ki es :o :D
2020. jún. 3. 20:54
 4/26 anonim ***** válasza:
30%
Jó, hát ez nem az ő gyengesége, vágod, ugye!?
2020. jún. 3. 21:04
 5/26 anonim ***** válasza:
53%

Én a Megasztáros Krisztiánnal és a pasijával találkoztam Westend MediaMarktban

https://www.youtube.com/watch?v=MU7L27AWO9s

2020. jún. 4. 07:41
 6/26 anonim ***** válasza:
26%
Ja, meg egyszer Balaton Sound-on az Éjjel-nappal Budapestből a fura hajú sráccal (asszem Lali a neve)
2020. jún. 4. 09:59
 7/26 anonim ***** válasza:
26%

Számtalanszor, ezek az emberek ugyanúgy vásárolnak, beülnek kávézni, elmennek kirándulni, stb.

Ami váratlan volt, mert külföldön történt, az Sebestyén Balázs volt, Bécsben a Shopping City Süd folyosóján olyan fél éve, illetve évekkel ezelőtt Törökországban Rubint Rékáékkal laktunk egyazon szállodában.

2020. jún. 4. 12:35
 8/26 anonim válasza:
26%
2 éve Amerikában Sabrina Carpenterrel
2020. jún. 4. 13:31
 9/26 anonim ***** válasza:
62%

Németh Kristóf- Farkasréti temető

Nacsa Olivér-János kórház

Subscribe banda-Ferihegyen mellettem csekkoltak

Péli Barna-körúton

Till Attila-Mammut, Széna tér

2020. jún. 4. 17:26
 10/26 anonim ***** válasza:
26%

Vasvári Vivi - Csillagcenter : nagyon nagyon gebe élőben

Tóth Vera- Balatonfüredi borhetek : kedves volt,elsétált mellettünk , és előre köszönt.

Rubint Reka : A zarában vonaglott, és azzal volt elfoglalva,hogy ki ismeri őt fel.

Fecsó: Épp tegnap állt a westendben az egyik mozgólépcső mellett, egy nővel.

2020. jún. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!