Lakatos Facebook kérdése:
RandomMarci tényleg verte VV Gigit?
Figyelt kérdés
Egyik haveromtól azt hallottam, hogy VV Gigi azért szakított Randommarcival, mert a srác részegen és bedrogozva rendszeresen verte. Nem tudom kinek higyjek! :o2012. máj. 8. 21:09
1/13 anonim válasza:
a foltok tuti nem látszottak,szóval nincs bizonyíték...
2/13 anonim válasza:
RandomMarci biztos nem, mert az egy 17 éves kissrác a VIVÁ-ról, Gigi pedig Megasztáros, ha jól tudom a lányt VV Verának hívják... és Cristofel verte meg.
3/13 anonim válasza:
2. teljesen hülyeséget mond:D VV Gigi RTL-es, és nem megasztáros Gigiről van szó, és Cristofel VV Veronikát verte meg, nem VV Verát, mert Vera megint egy másik nő, ja az a Marci meg nem éves
5/13 anonim válasza:
de mert RandomMarci a 17 éves és van egy másik Marci müsorvezetö
6/13 anonim válasza:
Jaja, de az Marcell, a 17 éves vagy mittomén mennyi, a kis fiatal a RandomMarci sorry, ahhoz meg gratuálok hogy igy ismered a Való Világ szereplőit, én csak következtettem, azt hittem a Veronika a Vera, csak becézik, ahogy azt sem tudtam, hogy ott is van egy Gigi
7/13 anonim válasza:
úristennnnnnnnn -.-" sok hülye összegyűlt. azt se tudjátok ki, hol, mi -.- randommarci a viva egyik műsorvezetője egy tizen akárhány éves kissrác, gigi meg a valóvilágból egy huszon éves csaj.. semmi közük egymáshoz, de majd biztos verte a kissrác gigit atya ég!..
9/13 anonim válasza:
randommarci es vv gici?atyaeg ennyire el vagyok maradva?hova "fejlodhet" meg a televiziozas?az egeszet le a wc n,aztan sosavat utana.
10/13 anonim válasza:
elnézést de valaki kérdez egy alapból baromságot, ha igaz ha nem. aztán mindenki írja a baromságait, hogy ez nem így volt hanem így és nem ez hanem az...
nem tudom eldönteni melyik a nagyobb szégyen, hogy valaki nincs tisztában ezekkel a "fontos" dolgokkal, vagy hogy tisztában van vele, tehát ezzel foglalatoskodik.
"öveket becsatolni, még mélyebbre süllyedünk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!