Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Puzsér miért hazudja azt,...

Puzsér miért hazudja azt, hogy 7-es barátnői voltak?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy ő szebbnek látja őket. Meg az érzelmek.

De amikor már nem volt a párja valaki, és ilyeneket állít akkor sem szólt neki senki?

Jó nem láttuk az összes barátnőjét, de akit igen ők 4-es, 5-ös és max. 6-os volt még köztük.

Plusz általános kritika a fiatal lányokkal szemben, hogy sokkal szebbnek látják magikat, ha nem sokkal csunyábbnak.

Plusz elég ismert figura ahhoz, hogy ha fontos neki a női szépség barátnőnél akkor olyannal is járhatott volna.

2020. jún. 1. 05:55
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

És írtam mindenkinek vannak hibái.

FAM értelmiségi, Puzsér kritikus.

2020. jún. 2. 21:05
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezt is te írtad ki?

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

Kérlek, hagyd abba.

2020. jún. 2. 21:05
 53/59 A kérdező kommentje:

Nem én írtam.

Nem foglalkozom aktuál politikával.

Jobb híján a Momentum-ra szavaztam. Ennyi.

Ha már jót nem csinál senki, legalább kevesebbet lopjanak.

2020. jún. 2. 21:15
 54/59 anonim válasza:
84%
Emberek vagyunk és nem tárgyak! Nem kérünk számokat! Még a Puzsérnál se szeretem ezeket a felszínes, tinis pontozzuk a másikat féle hülyeség.
2020. jún. 5. 16:09
 55/59 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vagyok kifejezett Puzsér rajongó, de most én sme pontosan tudom, miről beszélsz. AZ ilyen kérdésekhez szokás, videokat, publicisztikákat linkelni, hogy tudd, a válaszolók mit kell hogy komemntáljanak. Tehát, jó lenne ha beraknád azokat a műsorokat, ahol erről van szó, mert így sokan nem fogják tudni
2020. júl. 10. 15:33
 56/59 A kérdező kommentje:
#55 Azt hittem közismert. Mert én nem vagyok nagy Puzsér követő. Mégis féltuccat különböző műsorban hallottam tőle.
2020. júl. 10. 15:49
 57/59 anonim ***** válasza:
76%
Van benne nőgyűlölet egy rakás - hogy miért, irigységből, vagy mert sokszor kosarazták, nem tudom. De konkrétan hogy csak a 10-es nőket szólná le, ezt így nem mondanám
2020. júl. 11. 00:04
 58/59 A kérdező kommentje:

#9-es megadta a valószínüleg helyes választ. De sokan, bár nem mindenki, inkább mellébeszélt.

"Ha Puzser nem lenne ismert ember, csak egy ugyanolyan merges incel lenne, mint sokan itt a gyakorin. Ezert szolja le a szep lanyokat, gondolom sok negativ tapasztalat erte regen es altalanosit, mint egy ovodas. De azert az egoja meg nem tudja elviselni, hogy elfogadja, hogy a baratnoje kicsit csunyacska."

És még arra jöttem én rá, hogy a szebb nőit mindig jobban cseszegette.

2020. júl. 27. 20:08
 59/59 A kérdező kommentje:
Valószínüleg a régi ellenséges reflexek.
2020. júl. 27. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!