Puzsér miért hazudja azt, hogy 7-es barátnői voltak?
Értem én, hogy ő szebbnek látja őket. Meg az érzelmek.
De amikor már nem volt a párja valaki, és ilyeneket állít akkor sem szólt neki senki?
Jó nem láttuk az összes barátnőjét, de akit igen ők 4-es, 5-ös és max. 6-os volt még köztük.
Plusz általános kritika a fiatal lányokkal szemben, hogy sokkal szebbnek látják magikat, ha nem sokkal csunyábbnak.
Plusz elég ismert figura ahhoz, hogy ha fontos neki a női szépség barátnőnél akkor olyannal is járhatott volna.
És írtam mindenkinek vannak hibái.
FAM értelmiségi, Puzsér kritikus.
Amúgy ezt is te írtad ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Kérlek, hagyd abba.
Nem én írtam.
Nem foglalkozom aktuál politikával.
Jobb híján a Momentum-ra szavaztam. Ennyi.
Ha már jót nem csinál senki, legalább kevesebbet lopjanak.
#9-es megadta a valószínüleg helyes választ. De sokan, bár nem mindenki, inkább mellébeszélt.
"Ha Puzser nem lenne ismert ember, csak egy ugyanolyan merges incel lenne, mint sokan itt a gyakorin. Ezert szolja le a szep lanyokat, gondolom sok negativ tapasztalat erte regen es altalanosit, mint egy ovodas. De azert az egoja meg nem tudja elviselni, hogy elfogadja, hogy a baratnoje kicsit csunyacska."
És még arra jöttem én rá, hogy a szebb nőit mindig jobban cseszegette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!