Puzsér miért hazudja azt, hogy 7-es barátnői voltak?
Értem én, hogy ő szebbnek látja őket. Meg az érzelmek.
De amikor már nem volt a párja valaki, és ilyeneket állít akkor sem szólt neki senki?
Jó nem láttuk az összes barátnőjét, de akit igen ők 4-es, 5-ös és max. 6-os volt még köztük.
Plusz általános kritika a fiatal lányokkal szemben, hogy sokkal szebbnek látják magikat, ha nem sokkal csunyábbnak.
Plusz elég ismert figura ahhoz, hogy ha fontos neki a női szépség barátnőnél akkor olyannal is járhatott volna.
Ő nem veszi ember számba a 10-eseket, szólja le a 8-as és kilenceseket. De a barátőt meg szebnek hazudja.
A kérdés lényege, hogy akkor nem csak a frusztrációja vakítja el a szebb lányok és nők kapcsán?
Mert a szépség relatív es az ő szemében gondolom 7-esek voltak.
Amúgy neked nem mindegy, hogy Puzsér kit tart szépnek?
Egy, nem tudod hány éves vagyok.
Kettő, a Puzsér szerinted mindig 40+ volt?
Három, miért kellene szebbnek látnia egy 40+ férfinak a nőket?
Négy, miért szól be a szép nőknek? Csak azért, mert sokáig eléretetlenek hitde őket? Vagy mert vissza akarja adni az ő beszólásaikat, ami igazából nem is a kinézete miatt kapott?
Egy, már a kérdés is gyerekes, a túllihegés dettó, kétlem, hogy túl nagy élettapasztalat állna mögötted.
Kettő, Puzsér nem volt mindig 40+ de aként tette a kijelentését, visszagondolva rájuk.
Három, hogy miért szebbek 40+ gondolkodással a nők, ezt mondom csak akkor fogod megérteni, de hidd el a vén kujonok meglátnak egy fiatal 20-30 évest nem 5-öst, 6-ost fog adni nekik.
Négy, ez a beszólogatás egy csajozási technika, amugy meg honnan kellene tudnunk miért csinálja, nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!