Puzsér miért hazudja azt, hogy 7-es barátnői voltak?
Értem én, hogy ő szebbnek látja őket. Meg az érzelmek.
De amikor már nem volt a párja valaki, és ilyeneket állít akkor sem szólt neki senki?
Jó nem láttuk az összes barátnőjét, de akit igen ők 4-es, 5-ös és max. 6-os volt még köztük.
Plusz általános kritika a fiatal lányokkal szemben, hogy sokkal szebbnek látják magikat, ha nem sokkal csunyábbnak.
Plusz elég ismert figura ahhoz, hogy ha fontos neki a női szépség barátnőnél akkor olyannal is járhatott volna.
Hát nekem a mostani barátnője aki egy okos és szelemes lány. Nem mondott semmi sértőt. Elhiszem, ha a Puzsérnak ő tízes. Sőt ez még jó is lehet valahol. Az persze jobb, ha ő hetesre értékeli a külsejét, de hogy összeségében neki ő 10-es az mégjobb.
Az aktuális párját ráadásul senki nem képes reálisan látni. Ez alap emberi dolog.
#32 De ő azt a személyes konrextusból kiragadva mondta, ja és vagy négyszer.
És az a baj, hogy nagyon sok pasi sértődésből nem veszi ember számba a szép lányokat. Ezt ő erőszakosan legalizálja. Igen itt pont erőszakosan letorkolja a beszélgető társait, akik a barátai és ráhagyják ezért.
Plusz a fiatalok és a pasik pontoznak, és van egyéni pont, és sokszor tudják hogy a többiektől hogyan tér el az ő értékelésük.
31-es jól mondta, tényleg legalább a fele érthetetlen és összefüggéstelen annak amit írsz.
És nem az a gond, hogy nem kedveled Puzsért, mert pl én sem, de ha már kritizálod akkor legalább ne ilyen piszlicsáré dolgok miatt állj bele, mint hogy hány pontosnak tartja a SAJÁT volt nőjét.
Ha annyira kritizálod akkor már inkább azèrt kritizáld mert egyáltaláne pontozza a nőket ami elég nagy taplóság, nyílván az is, ha nők a férfiakat.
Éppenséggel én rajongoja nem vagyok, de vannak műsorai amiket megnézek és vannak rádiós műsorai amiből csak párat hallottam. De több előadás sorozatát is végigkövettem mint sok ismerösöm.
Ezért találom ártalmasnak, hogy beleáll a szép nőkbe, csak azért mert hosszan visszautasították. Könnyen lehet ez sérülést okozott benne. Amit nem illik piszkálni. De ő is sokszor nem mondja, hogy egyéni sérelnek nem legalizálnak tetreket. Ő ezt csopirtos sérelmének állítja be, hogy ezt minden férfi elszenvedi.
A Puzsérról pont nem kérdezhetek idegen nyelveken, hogy a gyerekkori diszlexia negatív hatásait kizárjam.
Mindenkinek vannak hibái, fontos a mindenki és a hiba többesszáma.
De a barátai se szólnak rá, pedig tisztában vannak ők is vele, hogy milyen erősen vélemény formáló pasi a Puzsér, és hogy a szép nőket nem kellene így leszólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!