Puzsér miért hazudja azt, hogy 7-es barátnői voltak?
Értem én, hogy ő szebbnek látja őket. Meg az érzelmek.
De amikor már nem volt a párja valaki, és ilyeneket állít akkor sem szólt neki senki?
Jó nem láttuk az összes barátnőjét, de akit igen ők 4-es, 5-ös és max. 6-os volt még köztük.
Plusz általános kritika a fiatal lányokkal szemben, hogy sokkal szebbnek látják magikat, ha nem sokkal csunyábbnak.
Plusz elég ismert figura ahhoz, hogy ha fontos neki a női szépség barátnőnél akkor olyannal is járhatott volna.
A legjobb barátőm 10-es. Olyan szépség, hogy nehéz olyan fiút vagy pasit találni, aki szerint nincs a három legszebb lány között akit eddig az életben, és nem csak képernyőn láttak.
Ehhez képest a lány hozzáment egy ~7-es pasihoz, aki kedves, okos, jó humorú, igaz sikeres a szakmájában, de így is szegényebb a lánynál.
Ja és a lánynak van két komoly diplomája is. A párja és ő azonos hívatásuak.
De 8-9 szépségű teljesen normális jófej és maguktól nem elszállt lányokat is ismerek.
...
Megbingen, ahogy a történelemről, úgy a szép nőkről sem tud többet mint egy gimnazista fiú.
ELTE-n végzett történészek, már első év, azaz második szemeszter után is csak nevetni tudnak a történelemmel kapcsolatos megjegyzésein.
Szerintem egy ember.
Egyes személyeknek és témáknak úgy néz ki saját kérdés felelőse van. Meg kell lennie a napi 1 Puzsér, Gyurcsány, Orbán, Karácsony politikai kérdéseknek. Valaki rendszeresen kérdez (képekkel társítva) röhelyesen magassarkú cipők viseléséről, van egy "miért csak a nők hordhatnak pi**a gatyát" csávó és néhány incel is.
Legalábbis sok ezekkel kapcsolatos kérdés gyanúsan hasonló 🤔
Komolyan rá lehetsz állva Puzsérra amúgy. Elég komolyan nyomonkövetem a munkásságát, de a barátnőiről mégsem tudok semmit, csak a mostaniról.
Másodszor kérdeztem Puzsérról.
Egyik barátnőm sokáig napi szinten látta, és az aktuális akkori párját is.
Érdekes figura. És kiderül az ízlése is. Meg az is, hogy ő is pontozott egész életében mint, sok-sok más ember. Elárulok egy titkot, az emberek barátokkal, ha nem is hosszan, de említés szintjén a pontszámokat is megszokták osztani. Tudom ez sokaknak sértő. Bár inkább azoknak, akik nem jó eredményt kapnak valamilyen téren.
Ő szólta le a 8-as és 9-es lányokat és nőket. A 10-eseket pedig már ember számba sem vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!