Puzsér Róbert vegán, vegetáriánus?
Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 19:17
2/8 A kérdező kommentje:
#1. Kifejtenéd, hogy miért?
Egyszer beszélt állatvédőkkel és eléggé ki volt akadva az ipari állatfeldolgozásra...
Valamint szóba került a bőrdzseki is és én azóta nem láttam rajta bőrdzsekit, pedig régen nagyon sokat hordott...
Persze ezektől még lehet, hogy eszik húst.
2020. máj. 10. 19:31
3/8 anonim válasza:
Azért mert a nagyipari állattartással nem ért egyet, még ehet húst.
Bőrkabátja meg elrongyolódhatott és nem vett másikat.
Én nem tudom miért gondolod, hogy vega. Szerintem a sok rádióműsorából kiderült, hogy nem az.
Ha ideológiából vega lenne, már mondta volna, hogy miért az.
6/8 Molnar Gabo válasza:
Teljesen biztosan húsevő,sőt ! attól még hogy valaki húsevő elítélheti a nagyüzemi állattartást,
7/8 anonim válasza:
Pont most néztem meg egy videojat amiben elmondja hogy amúgy nagyon is szereti a húst. Nekem tetszenek a gondolatai egyébként szerintem érdemes meghallgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!