Csak szerintem egyre rosszabb a balázsék műsor?
Rég óta követem őket, de valahogy a színvonal egyre rosszabb. Amióta az új stúdiójukban vannak, mint ha be papásodtak volna. Nyilván lehet már idősödnek az is benne van.
Régen fiatalos lendület volt a műsorban, most meg már mint ha papákat hallgatnék ahogy a napi bajaikról beszélgetnek.
Régen bungee jumpingoltak, kiültek egy repülő tetejére stb...
Most meg pókember jelmezben ugrálnak :D
Valahogy már nem a régi, mondhatnám hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmit ...
Ja és sajnos nincs nagyon konkurenciájuk ez is lehet a probléma, amíg volt a Bochkor legalább rendes konkurencia volt, most meg már nem tudsz nagyon mondani ilyet.
sajnos nálunk irodában szól, mert a főnök szereti. mindig is egy igénytelen hulladék műsor volt 3 idétlen, félművelt műsorvezetővel.
Számomra Balázs mindig is olyan volt, mint egy beképzelt tinifiú.
Sosem volt színvonalas műsor, a célközönsége az egyszerű, buta emberek. Olyan az egész műsor, mintha 3 idétlen tinisrác vihorászna a semmin. legalja az a judit, vagy juli, vagy ki a bánat, aki képes 20 percen keresztül locsogni a semmiről, kibeszélve a családi életét.
sajnos munkahelyen kénytelen vagyok hallgatni ezt a szörnyű műsort.
pár hete vagy két napig egy szerencsétlen csaj videóját játszották, aki hamisan énekelt. most komolyan ezen ki tud nevetni a 12 éveseken és a primitív embereken kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!