Szerintetek Dallos Bogi jobb vagy rosszabb mentor mint Radics Gigi?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 19:47
1/11 anonim válasza:
Nekem jobb.
Gigi különösebben nem volt nekem szimpatikus.
Úgy próbálták őt tolni, mintha valami világsztár lenne, aki befutott Amerikában, de hát tudjuk, Mirjamnak is kiadták valahol a lemezét...
Kb akkora sztár ő Amerikában, mint amekkora színésznő ott Oroszlán Szonja.
Egy próbálkozó a sok-sok millióból, az álmok országában...
Bogi hétköznapibb, olyan "szomszéd lány" típus. Ettől emberközeli.
2/11 anonim válasza:
Bogi minden szempontból jobb. Gigi miatt sokszor azt mondtam, hogy na jó én már nem nézem.
4/11 anonim válasza:
sokkal értelmesebb, képzettebb, minden szempontból jobb
5/11 anonim válasza:
Bogi sokkal jobb.
Ettől függetlenül, ha mindig meginnék egy kupicával, amikor kimondja, hogy "kiemelkedő produkció", hétről hétre taccson lennék :D
6/11 anonim válasza:
Szerintem is jobb. Aranyos, intelligens, hozzáértő.
7/11 anonim válasza:
Hogy jó mentor-e, az akkor fog kiderülni, amikor elindul az élő show, és látható lesz a munkája, kiből mit tudott kihozni, mennyire volt képes fejleszteni a versenyzőit. Az eddigi műsorokban szimpatikus volt, de az számít, hogy mit tudott átadni a mentoráltjainak.
8/11 anonim válasza:
Gigi jobb volt
Bogi kiejtette Bibit(Biankát,(csak én Bibinek hívóm💟)
Pedig iszonyat nagyot énekelt
Kiejtette Máriát és Szintit
Ez hiba volt mert én pont ezt a 3at vittem volna tovább egyszóval:szar
9/11 anonim válasza:
Bogi egy értékelhetetlen mentor, az énekesek sem jól, de amit Bogi csinál az egy rakás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!