Nektek is feltűnt hogy egyre rosszabb a Cartoon Network és a Boomerang?
A többi gyerekcsatorna még normálisabb(minimax, Disney channel, megamax, Nickelodeon stb..)
De ez a kettő csak romlik es romlik.. Az összes klasszikus rajzfilmet levették a Boomerangról pedig ez egy klasszikus rajzfilmcsatorna volt ,most Meg ovodás müsorok mennek rajta.Itt irnak rola:
A cartoon network is rengeteg rajzfilmét törölte az elmúlt hónapokban:
2010 körül nagyon szerettem a cartoon networkot rengeteg rajzfilmet adtak, nagyon változatos volt, filmeket is adtak akkor pl. Kém a családban stb.. A Boomerang akkor igazi retró rams film vs a torn a volt. Most, jelenleg 2018-ban a cartoon network es a boomerang is egy f*s..
Boomerangot sosem néztem. De a CN tényleg gáz(ahogy a Disney is,kivéve a Miraculous) régen sokkal jobb rajzfilmek voltak. Most már az egyre betegebb kategóriájú meséket adják le.
Jelenleg a Ninjago az egyedüli amit nézek. Régen legalább 10 mesét szerettem.(Batman,Ben 10,Totál Dráma,Bakugan,stb.)
Inkább örülj neki hogy ezeket a csatornákat még a mai napig is tudod nézni. Sajnos sok remek gyerekcsatornát már akkor töröltek amikor még az akkori generació gyerek volt.
Amúgy meg a Cartoon network mêg most is egy jó csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!