Nektek is feltűnt, hogy sokkal rosszabb lett a Cartoon Network?
Hihetetlen de most sokkal rosszabb,2010-2012 környékén ezerszer jobb volt,akkoriban nagyon jó műsorokat adtak.mostanában amikor át kapcsolók akkor vagy ilyen beszélő zöldségek vannak benne vagy még rosszabb.Ez a új Ben 10 sorozat is szörnyű!!Az eredeti király volt még az idegen erők is,de ez a új feldolgozás a régiek megcsúfolása!!Akkor itt van még ez a új pindúr pandúrok sorozat az is iszonyat!!
Hamár nem tudnak normális rajzfilmeket készíteni akkor a régieket adják amiket 2010-12 környékén pl.:
Scooby-Doo rejtélyek nyomában,Saolin leszámolás,Inazuma Eleven,Beyblade Metál Mester,Bakugán , Kém a családban, Ben 10(eredeti),Ben 10 Idegen erők, Tini Titánok stb...
A pindur pandurokon kívül nekem a többi sincs meg :D
Nekem a 90es évek végén volt nagy CN nézés, persze csak angolul mert akkor még úgy jött be csak.
Pindur pandur, bátor a gyáva kutya, boci és pipi, menyus, Johnny bravo nekem ez ugrik be a cartoon networkrol.
A változás természetes. Nem adhatjak ugyanazt évtizedekig, változik a korosztaly, változnak az igények is.
Én az oroszlánkiraly sorozaton vagyok meghökkenve, valami osszedobott, semmitmondó hányás, az eredeti történetet a kukába dobja.
De legalább nem 3d animáció.
El kell fogadni, a mostani generáció ezekre fogja mondani majd évek múlva, hogy "azok a 2015-20-as évek!"
Én egyátalán nem arról írtam amiket 20 éve adtak, hanem azokról amiket 2012 környékén, és ez kb 5 éve volt csak :D
Lehetne hasonló rajzfilmeket készíteniük, vagy adhatnak a legújabb Beyblade Burst sorozatot. Vagy lehetne folytatása a Saolin krónikáknak is.
Az akkpri ben 10 ugyan olyan bárgyu szar volt mint a mostani ben 10... tudom mert a nagy fiam azért volt oda, a kis fiam meg most ezért van oda...
Ez nem a műsorok romlása, ez bizony az a jelenség, hogy felnőttél, megkomolyodsz, de az, ami nosztalgikus a számodra, azt a mai napig sőt 20 év múlva is szívesen fogod nézni, de ami ugyan olyan bárgyu szar, ne adj isten esetleg ugyan azt dolgozzák át, az mindig az eredeti meggyalázása lesz a szemedben...
Az én időmben még Magílla gorilla, Cow and Chicken, Two stupid dog, flinstons család, Jetsons, totálisan angolul mentek, az én szememben minden kb 2000nél újabb mese (kivétel anime, hentai, jaoi stb) gagyi szar...
2 kivétel Fosterék háza képzeletbeli barátoknak, és a Shaolin leszámolás.
45/f
Én nem vagyok nagy rajzfilm néző már, kb. 13 évesen néztem utoljára. Ennek az az oka, hogy változunk, felnövünk.
Én is néztem a Ben10 sorozatot meg ilyeneket, de ma már nem menne. Kinőttem és unalmas, mert sokszor ismételték. Ha nézek valamit, akkor az Family Guy, Futurama, Simpson család, Amerikai fater, de ezek már inkább felnőtteknek szólnak szerintem.
Utálom azokat amiket felsoroltál.
Én ezeket a Ben 10 sorozatokat szeretem még most is:
Ben 10 eredeti
Ben 10 Idegen erők
Ben 10 Végső idegenek
Ezen kívül a Beyblade sorozatokat, a Naruto-t, Johnny Test stb.. Ezeket most is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!