Szerintetek is rosszabb lett a Disney csatorna? Valóban romlott a színvonal?
Figyelt kérdés
Hírek terjednek a neten , miszerint nem hagynak régebbi műsorokat a csatornán , vagy azokat olyan időpontra rakják amikor a tinik biztosan nem tudják nézni , pl.: hétköznap délelőtt , éjfélkor , vagy hajnalban. És ezek helyére új gyártmányokkal töltik fel a csatornát. Éppen ezért törlik a Zsenipalántákat , Varázslók a waverly helyből , Hanna Montanat é idővel többet is. És a felhasználók szerint az új műsorok sokkal rosszabbak. Valamokor megnéztem a Sok sikert Charley egyik epizódját , és nagyon rossz volt. Arról szólt hogy egy gyerek és bátyja fogadtak hogy belefér e a hintába. A végén beleszorult , mert ilyen 1-2 évesek hintájába ment bele. Hát gusztustalan volt , mivel a csávó is 22 éves volt. Egyre rosszabb lesz szerintem.2014. jan. 15. 15:23
1/4 anonim válasza:
igen rosszabb, az új sorozatok nagyon gagyik pl eb és a web, austin és ally, arról a violettáról ne is beszéljek, a disney régebben sokkal jobb volt mikor még ment a waverly place varázslói, hanna montana, most a jó sorozatokat is megszünttik az indul a riszát, Jessie-t
2/4 anonim válasza:
Rendkívül nagyot esett a színvonala, jó ha negyedévente nézem azt, ami még 2,5 éve még majdnem egész nap ment.
Nagyon elnyomták a Zack és Cody-t, az Indul a Riszát, meg sok más műsort... És jönnek helyette ilyen Violetták, meg Austin és Ally. Amúgy egyszer a téli szünetben az ismerőseimnél voltunk és hajnali 2-kor benyomtuk a tv-t körülnéztünk, odaértünk a DC-hez. Valami Amerikai sárkány ment, a műsor maga egy szenny volt 25 perc a semmiről, továbbkapcsolgattunk és az Eurosporton lévő Tv-shoppal jobban elvoltunk...
3/4 anonim válasza:
Én a Sok Sikert Charlie-t is szeretem viszont az ilyeneket mint Violetta, Austin & Allie, Liv & Meddie (nem is tudom, hogy jól írtam-e) én sem nézem. De milyen érdekes, hogy az Amerikai Sárkányt, ha hajnali 4:40-kor is, de adják, mondjuk én azt sem szeretem nagyon.
4/4 anonim válasza:
És az a vicc hogy ezt hozták be a JetiX helyére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!