Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nektek is feltűnt, hogy...

Nektek is feltűnt, hogy sokkal rosszabb lett a Cartoon Network?

Figyelt kérdés

Hihetetlen de most sokkal rosszabb,2010-2012 környékén ezerszer jobb volt,akkoriban nagyon jó műsorokat adtak.mostanában amikor át kapcsolók akkor vagy ilyen beszélő zöldségek vannak benne vagy még rosszabb.Ez a új Ben 10 sorozat is szörnyű!!Az eredeti király volt még az idegen erők is,de ez a új feldolgozás a régiek megcsúfolása!!Akkor itt van még ez a új pindúr pandúrok sorozat az is iszonyat!!

Hamár nem tudnak normális rajzfilmeket készíteni akkor a régieket adják amiket 2010-12 környékén pl.:

Scooby-Doo rejtélyek nyomában,Saolin leszámolás,Inazuma Eleven,Beyblade Metál Mester,Bakugán , Kém a családban, Ben 10(eredeti),Ben 10 Idegen erők, Tini Titánok stb...

2017. okt. 31. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
2007 óta szar a cartoon network.
2017. nov. 3. 00:03
 12/14 anonim válasza:

na igen, a manapság a gumballon, a medvetesókon és a tini titánok harcra felen kivül csak szarok mennek, főleg a pindúr pandúrok ami akkor egy szar hogy az hihetetlen

btw ha a bakugan visszajött akkor már a beyblade mfb is jöhetne

2019. júl. 5. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a Cartoon Networkot pont 2012 körül kezdtem el nézni, de már az akkori rajzfilmekből is alig maradt valami, a Kalandra fel volt a legjobb, de a Steven Universet, Parkműsort és a Gumballt is szerettem, láttam párat az újabb részeiből, de ez az új szinkronhang már elég idegesítő. Ezek a remakek, mint a Ben10 és a Tini Titánok tényleg elég gagyik, bár aki az eredetit szokta meg annak mindig az tetszik jobban, én is jobban szerettem az eredetiket.
2019. júl. 6. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező azt vágod hogy a bakugan beyblade metál széria inazuma eleven anime meg nem kellet volna azokat leadniuk mert nagyon gagyik azok a sorozatok inkább ismertebb animéket adtak volna.kém a családban az élőszereplős nem rajzfilm meg nagyon gagyinak tartom az olyan rajzfilmeket amiket a cn ad pl boci és pipi johhny test chowder nyomi szerecsétlen utazásai steven universe (hiába szeretik sokan nekem nem jön be) görcs ikrek
2022. febr. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!