Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Dancsó Péter szerintetek...

Dancsó Péter szerintetek miért lett rosszabb? És van vele személyes tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Rengeteg mindenben változott. Szerintetek jó vagy rossz értelemben miben lett másabb miért szeretik őt kevésbé? És valaki találkozott már vele ha igen mi volt a tapasztalata?

2019. máj. 20. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Megváltoztak a trendek, és szélesebb közönséget ér el a 8-12 éves korosztályban, mivel ők a Youtube jövője. Még szarkasztikus is a trash parodizálásában, ugyanúgy trash tartalmat csinál, mert azt fixen megnézik.

Egy értelmesen összeszedett de humoros filmkritika ma már nem elég, ráadásul sokkal több munka van vele ahhoz képest, hogy most csak beállítja a kamerát meg felveszi röptében a Youtube lejátszóablakból a témát, és kreál köré egy reakció videót. Ebben van kb 5 percnyi tartalom, meg +5 percnyi időhúzás, hogy elérje a 10 perccel járó extra reklámidőt.

2019. máj. 20. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Magán emberként nem ismerem, de a tartalom amit gyárt a netre, minőségében hatalmas zuhanórepülés figyelhető meg, a régi filmkritikása és a mostani tartalma között. Egyszerűen rájött hogy ez az aktuális dolgokat humorosan pc módon oltogató gagyi bohóckodás, egy sokkal könnyebben fogyasztható formátum, a gyerekeknek akik a youtube-nézők nagy részét kiteszik is egy könnyen eladható formátum. Végül is kimaxolta a közönségét. Csak közben azoknak a követőinek a szájába szart bele, akik a normális hangvételű filmekről szóló videómánia csatornát szerették.
2019. máj. 20. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
A gumikecskéje vagy miaz kontroll alatt tartja és terrorizálja érzelmileg, de ez csak egy tipp.
2019. máj. 25. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Szimplán trollkodik, az egész egy médiahack, Puzser barátjától tanulta.

[link]

Szerinted miért erre a munkájára a legbüszkébb?

2019. máj. 30. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy reklámozod is.

Kreatív emberek agymenését egy kevésbé, vagy egyáltalán nem kreatív ember nem biztos hogy érti vagy élvezi úgy mint az akinek erre erősebb az agya.

Meg az alkotás öröme is fles tud lenni, aki nem érzet még ilyet annak nem lehet elmagyarázni.

2019. máj. 31. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Személyes tapasztalatom nincs vele, de a mostani munkássága katasztrofális. Egyértelműen a rossz értelemben lett másabb. Ugye a korai videóiban rossz magyar filmeket elemezett, rengeteg humorral megspékelve. Ahogy robogott a szekere, úgy kezdett el populárisabb, közönség-kiszolgálóbb videókat gyártani, így a színvonal is mélyrepülésben ment lefelé. Mára odáig jutott, hogy nézhetetlen. Ahogy írták, változnak az idők, ma már a tizenévesek jelentik a Youtube nagy közönségét, ők pedig (tisztelet a kivételnek) nem az igényes dolgokra vevők. Dancsó pedig lemegy kutyába a kedvükért. Szomorú, hogy ez lett belőle.

Ráadásul az sem javít a megítélésén a szememben, hogy elkezdte törölgetni a régi videóit a csatornájáról. Basszus, nehogy valami minőség maradjon a csatornáján, ugye? Ennyire kell a hely a szarnak?

Na mindegy. Réges-rég leiratkoztam Dancsó csatornájáról, szóval igazából teljesen mindegy nekem, mit csinál mostanában. Csak a véleményemet (és a nézetemet) fejtettem ki.

2019. jún. 26. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
nagyobb az elvárás, ha már befutott, és a spontán agymenést is korlátozza amin alapult amiket csinált, szerintem valami ilyesmi
2019. jún. 26. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
5%

"Dancsó Péter szerintetek miért lett rosszabb?"

Miért, volt valaha jó? Mindig is egy infantilis hülye volt, aki igénytelen embereknek készített retardált videókat.

2019. júl. 29. 22:21
 9/10 anonim válasza:
78%
Nekem itt a véleményem róla: Mielőtt elérte az egymilliót még imádtam, ő volt a kedvencem, de utána teljesen elszállt magától (azért már kicsit hamarabb is de csak az egymillió után kezdett idegesíteni). Most az a kedves srác akit elkezdtem nézni teljesen eltűnt és lett belőle egy bunkó, követőéhes, beképzelt alak, aki mindenkivel egy utálkozik meg veszekedik. Pár hónapja még ő volt a legjobb de ezt mára már teljesen elcseszte mert nagyrészt olyanná vált akiket először parodizált... Már le is iratkoztam róla.
2019. aug. 14. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
" Most az a kedves srác akit elkezdtem nézni teljesen eltűnt és lett belőle egy bunkó" ez így baromság. régebben is bunkó volt, és pont azt szerettem benne. Kedvencem, amikor Bajor Imrére mondta, h halottról jót vagy semmit, és aztán elkezdett látványosan hallgatni. Nem tudom, mit értesz a kedves srác alatt, esetleg belinkelnél egy videót, ahol "kedves srác"?
2019. aug. 18. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!