Mit gondoltok a mai “exkluzív” Vajna Tímea interjúról?
Én eddig bírtam a csajt, arra gondoltam, hogy csak mindenki irigy rá. (én is Timi vagyok).
Nincsenek semmilyen előítéleteim, így soha nem bántottam azért, hogy ki a férje, mennyi idős, stb.
Pár hét eltéréssel, de az én párom is meghalt, mikor az ő férje.
Akkor nagyon sajnáltam, együtt éreztem vele, mindenkit utáltam aki bántja.
De azóta eltelt elég sok idő.
Én hétköznapi haladó tényleg tök egyedül maradtam (egy albérletben), semmi segítséget nem kapok, így minden percben dolgozom.
Neki millió ismerőse van és befolyása, és őt nagyságrendekkel több helyre vennék fel dolgozni, mint engem ezek miatt.
Most már én is úgy vagyok vele, hogy csak hisztizik.
Olyanokat hallok, hogy jaj, az utcára fog kerülni.
De miért is?
Van egy sok-sok milliós luxus ingatlan, vagy az utca?
Vagy esetleg volna egy omladozó 36 négyzetméteres albérlet (mint nekem).
Most már én is azon a véleményen vagyok, hogy rájátszik, és ez már csak hiszti.
Miért kell még most is nyugtatókat meg altatókat szedni?
Az első napokban-hetekben, vagy még kicsit később is, én is így éltem.
Sokszor az ivásba menekültem.
De mint fentebb írtam, ennek már sok hónapja.
Szedje össze magát, menjen dolgozni!
"menjen dolgozni!"
Azt megnézném, hogy egy Vajnatimi féle aranyásó luxusfeleség majd dolgozni fog a szó hagyományos értelmében (nyilván a gyémánt- meg fánküzletek saját névre íratását nem számolom a munkák közé). Szerintem a rohammentő vinné el ha két tányért el kéne mosnia, nem hogy még elmenni 8 órában dolgozni. 10 percen belül szörnyethalna, hogy neki kétkezi munkát kell végeznie.
Én hozzá képest egy héttel később veszítettem el a párom.
A mai napig nagyon nehezen tudok elaludni, ha sikerül akkor sem mélyen, és nem éjszaka, bármilyen fáradt is vagyok.
Ezt a részét el tudom hinni neki.
Viszont, az, hogy nem számított rá, hogy “ilyen korán” meghal, nekem furcsa. Elképzelhetőnek tartom, hogy volt közöttük házassági szerződés, ami alapján Timinek a vagyonhoz mérten jóval kevesebb jut, csak nyilván ezt kellemetlenebb beismerni, mint azt mondani, hogy meglopták, mert hát úgy nem lehetne áldozat. Az pedig, hogy az utcára kerül erős, nagyon erős kijelentés. Azt a villát bérelték, azóta eltelt 6 hónap, mégis miből fizette eddig? Gondolom nem a zongorából. Ha a fánkozó akkora bevételt hoz, hogy egy ilyen villát tudott belőle fizetni, akkor az utca közelében sincs és nem is lesz. Bár lehet viszonyított az addigi életmódjához.
A gyerek kérdés is érdekes volt nekem. Ha nekem ilyen idős férjem lenne, és valamilyen furcsa módon szerelemből, akkor én biztos, hogy nem foglalkoztam volna azzal 8 vagy hány évig, hogy én ki akarom élni magam, azzal a tudattal, hogy a férjem szeretne gyereket és ennyire idős..
Megnéztem a második részt, mert kiváncsi voltam, és azt gondolom, hogy ő inkább egy apa figurát veszített el (ez el is hangzott), és a kétségbeesését is annak tudom be, hogy így már nem lesz olyan fényűző élete, hogy nincs a férje.
Emellett ugye azt is mondta, hogy az anyukaja azzal vigasztalja, hogy fogja fel ugy, hogy új életet kezdhet és lehet még családja, gyereke. Hát nemtudom, ha nekem bárki ilyet mondana, kikelnék magamból, az biztos. Mert nekem ilyenek meg sem fordulnak a fejemben, főleg ennyi idő után.
Afelől nincs kétségem, hogy szerette, és hogy valóban fáj neki és megviselte, de nem a szerelmét veszítette el. De sokszor úgy tűnt, hogy nagyon erőltetni akarta a sírást, csak nem mindig sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!