Ashley Graham új fotója kinek tetszik? Ki szerint vonzóak az ilyen nők?
Véleményem szerint ez a póz undorító és a nőn több narancsbőr van, mint egy narancson.
Nőként szerintem ennek a nőnek nincs semmi önértékelése, úgy mutogatja magát, mintha valóban szép lenne.
Persze a szépség mindenkinél más, de azért egy terhes nőnek legyen már annyi esze, hogy féken tartja magát és nem teszi magát a világ nevetség tárgyává.
Mielőtt jönne a sárdobálás, vékony sportos nő vagyok, számomra nagyon fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód. Jó lenne, ha nem reklámoznák ennyire a túlsúlyt, így is a világ jó nagy része eléggé elhízott az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt, és ez csak nekik mutat pluszt, hogy az ennyire nagy kövérség is mennyire jó dolog. Pedig tévednek. Az egészségügyi problémák a későbbiekben úgyis be fogják nyújtani a számlát.
Az olyanoknak mint a palija.
Keress rá! >:)
Egyetértek a #3-assal.
Ashley Graham szép nő. Nekem sem tetszik ez a fotó, de amúgy valóban vonzó nőnek tartom én is.
A narancson konkrétan nincs narancsbőr. Amúgy meg természetes dolog. Lehet retusálni, és akkor meg megy sírás-rívás, hogy "nekem miért nem olyan tökéletes a bőröm, mint X.Y-nak?".
A férje egy izmos, sportos fekete pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!