Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek megnézitek a testét többször is (közelebbről), vagy csak annak aki tetszik is nektek?
Rápillantok, ha számomra "érdektelen", nem nézem tovább. Ha felkelti az érdeklődésemet, akkor többször is ránézek.
Nem vagyok bunkó, az arcát nézem finoman, nem a testét bámulom.
Annak szoktam többször is megnézni a testét aki valamilyen szempontból vonzó. Lehet ez csak egy jól dekoltált ruha vagy egy szépen gömbölyödő fenék. Nem kell minden szempontból tetszenie, hogy többször is ránézzek 1-1 részlet miatt.
Nem szoktam takargatni, hogyha nem olyan társaságban vagyok ahol kellene. Szeretem, ha észre veszi a nő ahogy ha megnézem. :)
Többnyire igen.
Vagy furán néz ki...
Forditsuk meg:hanyszor es hogy nezel meg egy dagadt,apolatlan,mar-mar csoves kinezetu csavot a tescoban,amint eppen 3karton filleres kolat tesz a kosarba?
Es mi a helyzet egy helyes,kisportolt sraccal aki a zoldsegeknel valogat?
Na ugye.ami nem erdekel azt minek nezzem,ami viszont igen azt stirolom orakig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!