Magyarósi Csabának, hogy lehet egy ilyen érzéki, kifinomult MILF párja, miközben ő egy. Khmm? (link)
...szóval nem akarom megsérteni, de férfi szemmel is maximum egy erős középátlag, hiába megvan a magassága és pénze is van, annyira egy infantilis kisugárzása és kínosan kompenzálós "kimerült egérarca" van, hogy szerintem a nők nem éppen ilyen hiperaktív, bogaras, feltűnési viszketeg hapsiban látják az eszményi védelmező, erőt sugárzó, karizmatikus gondoskodó férfit.
Szerintem baromira nem illenek össze és ehhez a finom hölgyhöz inkább egy szexisen rideg stílusú, de csípős humorú és magabiztos, tekintélyt parancsoló mély barna tónusú őserő pasit tudnék elképzelni, mondjuk egy hasonló férfit:
És te kérdező mégis honnan veszed a bátorságod, hogy megmond ki kivel illik össze? Semmi közöd más magánéletéhez vagy ízléséhez nők vagy férfiak terén.
Mások leteremtése előtt inkább ezen gondolkodj el.
Az általad linkelt pasihoz is csak te képzeled hozzá ezeket a baromságokat. Egy beállított, photoshoppolt kép alapján a jóisten sem fogja meghatározni más tulajdonságait.
Álmodozz nyugodtan, de szerintem ne mások párkapcsolatairól.
Nagyon szép pár, összeillenek nagyon is! Csaba férfi szemmel is elég jó csávó, a felesége pedig minden szemmel nagyon szép NŐ! Elképesztő személyisége van Csabának, nemhiába nézi ilyen sok ember. (Természetesen a tartalom is nagyon példaértékű)
Azért elképesztő, hogy vannak ilyen emberek akik arra szánják a szabadidejüket, hogy ilyen elemzéseket írjanak mésokról 😂 Ennyire nem tudod magadba tartani? 😂 Tényleg nagyon nagy vesztes lehetsz az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!