Magyarósi Csabának, hogy lehet egy ilyen érzéki, kifinomult MILF párja, miközben ő egy. Khmm? (link)
...szóval nem akarom megsérteni, de férfi szemmel is maximum egy erős középátlag, hiába megvan a magassága és pénze is van, annyira egy infantilis kisugárzása és kínosan kompenzálós "kimerült egérarca" van, hogy szerintem a nők nem éppen ilyen hiperaktív, bogaras, feltűnési viszketeg hapsiban látják az eszményi védelmező, erőt sugárzó, karizmatikus gondoskodó férfit.
Szerintem baromira nem illenek össze és ehhez a finom hölgyhöz inkább egy szexisen rideg stílusú, de csípős humorú és magabiztos, tekintélyt parancsoló mély barna tónusú őserő pasit tudnék elképzelni, mondjuk egy hasonló férfit:
Azt a mindenségit uram! Hát hogy gondolja ezt? Fékezze magát
Mindketten elfogadják a másik öltözködési stílusát, szeretik egymást, és működik.
Tök jó, ha boldogok:):):) Én mindig örülök boldog párokat látni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!