Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok SP-t?

Miért utáljátok SP-t?

Figyelt kérdés

Az nem válasz, hogy azért, mert b_zi vagy mert AIDS-es! A hangját sem lehet kifogásként felhozni! Miért utáljátok?

U.i.: Én IMÁDOM!!!!

2010. júl. 14. 18:29
1 2 3 4
 31/40 hasasasa ***** válasza:
most hallgattam meg az egyik zenéjét az éneklése 0- a klipp felében már a idegesített és a klipp mondanivalója csak annyi, hogy milyen sok és szép k urva szerepel benne egyszerre
2010. júl. 16. 16:34
 32/40 anonim ***** válasza:
Én egészen konkrétan ezért: http://www.youtube.com/watch?v=USppwjVG43I
2010. júl. 16. 20:36
 33/40 anonim ***** válasza:
Hééjj Csajszi! XD beszarás...
2010. júl. 16. 21:43
 34/40 A kérdező kommentje:
Miért? Tök jó az a szám!!!
2010. júl. 17. 10:52
 35/40 anonim ***** válasza:
2010. júl. 18. 09:42
 36/40 hasasasa ***** válasza:
utolsó jó szám bizony hehe
2010. júl. 18. 13:42
 37/40 hasasasa ***** válasza:
2010. júl. 18. 13:43
 38/40 anonim ***** válasza:
Nekem nincs semmi bajom,élőben van hangja,csak klippjeiben inkább "beszél" mint énekel.Ja és láttam a Tiszafüreden fellépni,ha már olyan jó énekesnek számit a rajongóknak és még védik is őt,akkor legalább a saját dalát énekelje mikor fellép,ne mások zenéjétpl: a justin timb. és justin bi. zenéjét és ehhez hasonlót,7 számból v. 2 volt az övé kb. úgyhogy erről ennyit kedves sp rajongóknak.
2010. júl. 18. 20:50
 39/40 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom...

az egy kis szaros:D suliba a helye

és am is a klipjeit látták 1millioan?2? hm..

a Skillet-Monster video klippet már több mint 25 millioan láták de nembaj:D

rohadjon sp éljen a ROCK!*D

2011. júl. 21. 23:17
 40/40 anonim ***** válasza:

Magyarország... szeretem a hazámat.... nem is vele van bajom, hanem azokkal akik megtöltik ilyenekkel mint sp, fluor, akkor aza pákó cucc...

miez emberek??? most komolyan... a popkultúra megszégyenítői... fel kéne ajánlani nekik hogy: folytatják amit csinálnak, és akkor akasztás..... vagy abbahagyják és nem szennyezik tovább a világot és a magyarok hírnevét és akkor nem esik bántódásuk....

könyörgöm... kis taknyos... hangja sincs... a stílusa, na az már megint más tészta... nem is beszélve a marhanagy arcáról.... egyszerűen szánalmas, amit egyesek megengednek maguknak, mint a te kis sp-d..... ennyi

2012. júl. 7. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!