Ja...úgy mint az a Márk vagy ki. Azt is mennyien szerették...most meg nem is hallani róla. Remélem spt is ilyen hamar elfelejtik.
2010. júl. 14. 18:47
12/40 anonim válasza:
ma 18:36 Légyszi ne általánosíts.. Mert én sem bírom SP-t és az okokat már szinte elmondták az előttem szólók.. Nyomorék kis nyálgép.. Mellesleg hol lesz ő 10 év múlva.. Egyszerűen nem is tudom mit esznek rajta a hasonló korú lányok.. Tisztelet a kivételnek!
2010. júl. 14. 18:47
13/40 anonim válasza:
A Kép maradsz-ban vagy melyikben,olyan hü.lyén mozog,hogy az hihetetlen!Nagyon szerencsétlen,és azt hiszi,ő az atyaúristen,én nem szeretem!Aki szereti,biztos azért,mert bejön neki,más okot nem tudok...
14/L
2010. júl. 14. 18:52
14/40 anonim válasza:
Én utálom.A hangja szerintem jó:)
A számai nem jók,ezért utálom.
2010. júl. 14. 18:53
15/40 anonim válasza:
Szerintem leírták, miért is utáltatik a mostanában felkapott kedves SP... Beképzelt, azt hiszi magáról, hogy ő valaki, közben dehogy...
2010. júl. 14. 18:55
16/40 anonim válasza:
Én se szeretem SP-t..
de tudod mért nem szeretik? mert beképzelt.. de iszonyatosan, lenézi azokat akik nem olyanok mint ő,nem abba a "kasztba" tartoznak,nem olyan "menők". tudod kikből él? a 13 éves kislányokból.. és egy biztos, h nem b..i, és nem is aids-es, egyszerűen csak egy nagyképű kisgyerek...
14/L
2010. júl. 14. 18:56
17/40 anonim válasza:
Én nem utálom, és attól függetlenül, hogy zenéhez tehetségtelen, a hangja borzasztó, és a dalai silányak, szerintem egészen jó.
2010. júl. 14. 19:06
18/40 anonim válasza:
Zeneileg tehetségtelen, hangja nincs, táncolni nem tud, a szövegei se sajátok már, valamint az egész stílusa megcsinált... Aztán beképzelt is a nagy semmire, ahogy már ezt leírták a többiek... Könnyű nagynak lenni, ha pénzelnek valakit. De nem baj, az SP láz is lassan lecseng. Vagy gyorsan. Remélem utóbbi.
2010. júl. 14. 20:06
19/40 anonim válasza:
18:47-nek 18:36-tól
Én meg 13 vagyok :D
csak akiket én ismerek szinte mindegyik sp fan.
2010. júl. 14. 22:53
20/40 anonim válasza:
én nem utálom, szeretem egy pár zenéjét, egész jók, nem hinném, hogy nagyon beképzelt
de azt már k.rvára unom, hogy mindenhol ott van, minek he? már hallottunk róla aki szereti az szereti, aki nem meg nem hát..
most már utálom én is, nem hallgatok tőle semmit, unalmas már nagyon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!