Ismeritek a Tower of God webtoont? Ki a kedvenc szereplőtök?
Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 17:30
2/34 anonim válasza:
Khun. Azér az elensége nem lennék.
Jelenleg a 123. fejezetnél vagyok.
3/34 anonim válasza:
Utolsó, lehetne pár kérdésem a mangával kapcsolatosan?
6/34 nagytudos válasza:
Azt tudom, de mik a kérdéseid?
7/34 anonim válasza:
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy most az anime befejezésétől számitva mik lesznek a történések.
Konkrétan mikor fognak találkozi Bammal, illetve hogyan és mit fog csinálni Bam mig nem találkoznak és erősebb lesz-e addig, illetve ráfog-e jönni a találkozásig Bam az ereje mibenlétére? Jah és hog megfogja e torolni Rachealt?
8/34 nagytudos válasza:
A kérdésekre válaszok, vesszővel elválasztva: A 2. évad 50. fejezetben találkoznak előszőr újra, erősseb lessz, nem igazán arra később lessz válasz, erre most nem válaszolok.
Inkább azt javaslom hogy kezd el olvasni a webtoon-t úgy a legélvezetesebb.
9/34 anonim válasza:
Bár csalódott vagyok, hogy konkrétan egyik kérdésemre sem válaszoltál, de legalább leirtad a fejezetet, amit köszönök. Sajnos nem fogok belekezdeni a webtoon-ba mert utálok olvasni. Ez sajnos nagyon rossz tulajdonságom. :/ Egy kis spoiler-re lett volna szükségem, hogy felfokozzam a következő évad anime adaptációjának a várását, de akkor ezt nem most fogom megkapni, ahogy látom. :(
10/34 nagytudos válasza:
Én meg nem szeretek spoilerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!