Mi a véleményetek a Leiner Laura könyvekről? Melyik a kedvenc szereplőtök?
Sziasztok?
Az alábbi könyvekről van szó:Remek!, Ez is Remek!, SzJG sorozat, Bábel, Akkor szakítsunk, Bexi sorozat.
Ahogy fent is látható, az összes könyvből, illetve kizárólag a sorozatokból, a Bábelből és az Akkor szakítsunkból, ki a kedvenc szereplőtök? :)
Remélem érthető voltam!
Egyet értek azzal, hogy nagyon sablonosak, bár én csak a Szent Johanna gimit olvastam szerintem isszonnyúan unalmas. Nem is bírtam végig olvasni. Nem értem miért tetszik mindenkinek annyira. Viszont nem rég olvastam a most megjelent könyvét, az Ég Veled-et ( barátnőim vettek rá ) és az egesz jó volt, annak ellenére, hogy ez a könyv is elképesztően kiszámítható és már most tudom mi lesz a trilógia vége.
Amúgy a kedvenc szereplőim a SzJG-ből Dave és Zsolti, mert ők legalább viccesek! :)
Én csak az SZJG-t olvastam. Reni eszméletlen idegesítő számomra de a könyv nem volt rossz, igaz nem is a kedvencem. A fiúk poénkodása ami nekem bejött a sorozatban. Ha mondani kell kedvenc karaktert akkor Dave,Zsolti és Ricsi. Macu-t is kedveltem. Cortez néha szimpatikusnak tűnt néha meg tiszta dilis volt.
17/L
Bábel- Boldi (nagyon szeretem a humoros embereket, ezt később észre lehet venni... Meg az ilyen állatokat, mint Boldi.. Az osztálytársaimat ismerem fel benne)
SzJG- Ricsi, Zsolti, Dave (Cortez... Túl szélsőséges számomra)
Akkor szakítsunk- Szilkó (bárcsak lenne egy bátyám)
BEXI- Aszádék (jókat röhögtem mindig)
+Körte (Gyerek..;) )
[Ez nem volt kérdés, de az Ég veled-ből Lóri és Kornél a kedvencem]
Én egyáltalán nem értek egyet a fenti válaszokkal. Még 5.-ik olvasásra sem sablonos a SZJG, imádom. Kedvenceim: Zsolti, Reni, Ricsi,Virág, Kinga...na jó inkább az egész osztály, beleértve Csontváz Carlos- t is.
Akkor Szakítsunkból Miklós, (Nagyon sokat röhögtem rajta) Norbi és Lia..
Bábelből Hipó, Szasza, Zsófi, Kolos.
Sajnos a többit nem olvastam, illetve a Remek!-et nem találtam sehol.
Bexi: - Nagy Márk---> haláli nagy #márker vagyok, szerintem elképesztően aranyos hogy így vigyáz Bekire meg hogy Lilivel is milyen jóba vannak... és nem utolsó sorban elképesztően imádtam amikor Genyó Gerit hülyére verte
- Daniella---> kicsit magamra ismertem az ő személyében
-Körte---> nála aranyosabb embert nehéz elképzelni
-Aszádék---> haláli poénok, éljünk a mának felfogás... bírom őket
Na jo igazából szinte mindenki a kedvencem😂
SZJG- Cortezért megveszek
Akarok egy Ricsi "pót-tesót" egyszerűen imádom ezt az embert "emó ne visíts"
Virág- a kis energiabomba imádom a stílusát meg hogy mindennek tud orulni
Ég veled: huh egyértelműen Kornél! Észrevettetek hogy ő az egyetlen srác aki határozott, nem tart neki hónapokig/évekig eldönteni hogy mit szeretne, sportol, egyfolytába kedves és nincs hangulatingadozása... akarok egy Kornélt na!
Bábel- még csak ma kezdtem el olvasni de Napsi egyszerűen haláli! Kicsit olyan a személyisége mint Virágé szerintem aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!