A Kőszívű ember fiai c. könyvben ki a kedvenc szereplőtök és miért?
nekem Baradlay Richárd a férfiak között, mert egyrészt huszártiszt, és az micsoda tökös pálya, meg a tiszti egyenruha is pöpec, ráadásul a neve is nagyon szép :)
a nők között természetesen Plankenhorst Alfonsine, a gátlástalan nő, a fő intrikus és sz@rkavaró, akinek a karaktere egy igazán izgalmas sztoriból sem hiányozhat :D
Tallérossy Zebulon és Mindenváró Ádám.
Az előbbi mókás és emberi, az utóbbi egy igazi bölcs.
Természetesen Richárd, a regény főhőse. Minden jó tulajdonság egyesül benne: katonai erények, bajtársiasság, emberiesség még az ellenségével szemben is, makulátlan erkölcsök, előítéletmentesség - család legkedvesebb jelenete zsibárus boltjában játszódik, ahol felfelé alkuszik :-)
És persze olyan szép férfi, hogy a lányok mind megvesznek érte (még a feleségem és a nagylányom is) :-D
Tallérossy Zebulon, a komikus figura persze szintén nélkülözhetetlen a könyvben, el se lehetne viselni, ha minden szereplő tökéletes lenne.
Már megint? Ezt hogy kellene értenem? Ez nem azt jelenti, hogy utánozni akarok bárkit is. Ha azt kérdeztem, hogy ki a kedvenc Harry Potter szereplőjük akkor az azért van, mert nem akarom elolvasni? (persze a kettő nem ugyanaz de a lényeg nem változik). Csak mások véleményére is kíváncsi voltam.
A többieknek köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!