Mi a kedvenc műved Jókai Mórtól?
2016. márc. 17. 21:49
1/10 anonim válasza:
Az a baj nálam a Kő szívű ember fiaival megbukott, onnantól kezdve nem voltam hajlandó tőle olvasni.
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig annál ezerszer jobb könyvei is vannak
2016. márc. 17. 23:20
3/10 anonim válasza:
Én még csak A kőszívű ember fiait, az Egy magyar nábobot és Az arany embert olvastam tőle, nekem tetszett mindhárom. Ha választani kellene közülük, akkor A kőszívű ember fiai.
Egyébként inkább Mikszáth-párti vagyok. :)
4/10 anonim válasza:
Nekem a Fekete Gyemantok tetszett legjobban, de nem sorolnam a kedvenc konyveim koze.
6/10 anonim válasza:
az arany ember volt a kedvencem. Eddig. Bár nem olvastam minden művét.
7/10 BiTOPro97 válasza:
Szépen ír, még szebb és nagyobb a szókincse, de nem kedvencem nincs tőle, még olyan sem amit nem csak kötelességből - kötelező olvasmányként - tudtam le.
Ami nem hiba, de tény ponyvakönyv szerző. Ennek nagy előnye (így), hogy szórakoztató és könnyen olvasható sokaknak. Amúgy meg szépen növeli a szókincsét sokaknak.
8/10 anonim válasza:
Szeretve mind a vérpadig. Ocskay története.
9/10 anonim válasza:
A lőcsei fehér asszony, A tengerszemű hölgy.
10/10 anonim válasza:
Egy magyar nábob; Az arany ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!