Tudnátok mondani hasonló könyveket mint az alkonyat? Mit ajánlotok, nektek melyik a kedvenc könyvetek?
1. Kommentelő vagyok.
Stephen Kingtől ajánlom:
-Tortúra: Egy íróról és psichopata rajongójáról szól, a kedvenc könyvem, eddig mindenkinek akinek ajálottam imádta.
-Minden sötét csillag sehol: Picit dura történetek vannak benne, mert ez egy novellás könyv amiben 4 novella van, az első nagyon izgalmas de elég beteg a sztorija viszont egy szomorú szerelmi szál is van benne, a második novella egy erőszakolás áldozatáról szól ez iz a gyengéb lelkuletueknek durva tud lenn, a harmadik novella jo az nem beteg meg rovid id nagyon, a negyedik pedig valami zsaniális, egy feleségről szól aki megtudja h férje psichopata sorozat gyilkos lángelme.
-Ragyogás és a második része az Álom doctor: a ragyogás egy kísértet szállodáról szól ahol a téi gondnok feleségével és kulonleges erokkel rendelkezo fiaval ott ragad és régi hullák jönnek elő nem annyira morbid mint aminek hallatszik, a férfi és a nő kitartásáról szerelméről is szól. Ha tetszik akkor a második részét az álom doktort is olvasd el.
- Még a Remény rabjai is nagyon jó, de az igazábol a remény ről kitartásról emlékekről titkokról szól, nem annyira horror inkáb krimi szeru, ez is egy novellás könyv.
A piros pöttyös könyvekből ajánlom (ezek természetesen nem stephen king konyvek):
- Ha eljön a péntek
- Úgyis elfelejtem
Bocsi de ezekből csak ennyi jutott eszembe mert ilyeneket az egyik barátom olvas nem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!