Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A breaking dawn az utolso...

A breaking dawn az utolso rész? (a twilight sagábol? )

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az jó lenne. Imádom a könyveket :P. Stephenie meg befejezhetné a midnight sun-t...
2010. júl. 3. 16:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Most jelent meg amerikában az 5.kötet ez Brie a 3.részben felbukannó vámpírlány rövid életét meséli elmivel ugyebár a Volturi kinyírja,ez egy epilogusnak készült,de túl huosszú lett...igen lányok énis sírok miért nem lehetett Edward szemszögét befejezni,de az is hamarosan jönn elvileg 2012ben(de ez szeritem nem bizots) :)

Leah

2010. júl. 4. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajna nem elsz több,csak a Mudnight Sun,de az csak Edward szemszögéből az egész sztori! :) Azt sztem scak az olvassa el,aki kiváncsi hogy Edward hogy érezhette magát közben,meg mit csinált. De sztem én nem fogom elolvasni,mivel sztem fölösleges ugyanazt elolvasni,amit eddig,csak más szemszögéből..:/ pedig nagyon örülnék ha folytatná,megőrülök ezektől a könyvektől/filmektől. Annyira jó,romantikus sztori! :) FOLY-TA-TÁST,A-KA-RUNK! (legalábbis páran xD)
2010. okt. 26. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!