A Twilight-nak a Breaking Dawn kötete véglegesen befejezi a cselekményt. De azért lehetne még folytani, nem?
Végtére is Bella megkapott mindent, amit csak akart. Halhatatlan lett, legyőzhetetlen, ráadásul kísértést sem jelent neki az embervér, van egy fantasztikus családja, ő maga gyönyörű, és a férje a földkerekség legtökéletesebb élőlénye.
Az élete unalmasan tökéletes lett, ezzel együtt viszont az ellenkezője is elvész: a tökéletesedés lehetősége, avagy a változás. Okafogyott lenne Belláék életét tovább boncolgatni.
Ami még megérne egy folytatást, az Nessie és Jacob élete, bennük még van fejlődési lehetőség, sőt, én a magam részéről nagyon kedvelném a gondolatot, hogy könyv szülessék belőlük. Különösen, mert a BD-ban nagyon tetszett az események Jacob szemszögéből való leírása.
Nessie pedig, aki gyakorlatilag készen kapott mindent, nem kell megharcolnia sem a halhatatlanságért, sem a tudásért, sem a jó külsőért, de még csak a szerelemért sem, felvet egy kérdést: milyen felnőtté válik mindössze 7 évesen?
Szóval, ha folytatás, akkor Nessie-ékről szóljon.
Am, én olvastam h lehet h folytatja, de igazatok van, Bella mindent megkapott, nem tud neki ártani semmi, csak a volturi, de nincs rá oka. Én is dijjaznám, hogy Nessie történetét folytatná... és a kérdés: Vajon Bella veletörődik, hogy a lányát le szörnyikézik?
Szóval lehet h Steph folytatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!